http://www.gp.se/nyheter/göteborg/föreläsaren-de-kallade-mig-bögjävel-1.2328838

Pride-folket? Feminazister? Hoho *eko*. Nej just det, de är fullt upptagna med att propagera för ”öppna gränser, mångfald, jämlikhet” och en massa andra gulliga ord och meningar.

Men sanningen är att både Pride och feminazism är idag kopplade till vänsterns ideologi. De måste stå för dessa åsikter. Med andra ord medan de på framsidan av fasaden leker ”hjältar”, så håller de bakdörren öppen åt de mest kvinnofientliga och hbtq fientliga kulturer och religioner på planeten. Dessutom utan struktur som skulle kunna hjälpa dessa människor till ett sundare perspektiv på livet.

Utan struktur så finns det ingen hjälp. Bara ”hjälp”, ni vet gaphalsarna som vill göra sig ett namn på sin godhets narcissism, men undvika att hjälpa på riktigt. Så det som händer nu tack vare dessa hycklare är att man fyller på Sverige med kulturer och extremism som folket en gång flydde ifrån. Man förvandlar helt enkelt Sverige till mellanöstern. Man överför problemen, våldet, grupperingar, extremism, kvinno/hbtq syn hit.

OBS även kontrasten i det Ardeshir säger som lever med vansinnet kontra det svamlet som Sara på rädda barnen säger, som bor långt ifrån det och repeterar samma inprogrammerade vänster goja som man hör dagligen. Precis som i samhället, de som lever i det tystas ner, medan de som bor långt ifrån det ska tas på allvar och agera dirigenter åt den redan överkörda orkestern.

”– Varje gång jag besöker invandrarklasser utbryter konflikter. Det är som att jag vänder upp och ner på deras värld. Tyvärr är det bara invandrare som bråkar. Jag har varit i andra skolor och klasser där de flesta är svenskar och där är det inga problem, säger Ardeshir Bibakabadi.

Rädda Barnen har hållit i projektet ”Kärleken är fri” som alltså inbegriper en pjäs och föreläsningsserier. De är insatta i de konflikter som uppstått men delar inte Ardeshirs tolkning av att hatet är kopplat till etnicitet.

– Det handlar om att lärare, ledningen och även politiker måste ställa krav. Varför ska man acceptera dessa trångsynta människors hot och våld? Här i Sverige accepteras alla och man ska kunna diskutera utan att gå till attack, menar Ardeshir Bibakabadi.”

Annonser