http://www.svd.se/prova-pa-ramadan–ny-kampanj-mot-radikalisering/om/idagsidan

Ännu mer minoritets-hets. Min pappa är troende muslim, men han tillhör den lilla lilla delen normala muslimer som snart inte går att hitta mer. Ber, fastar, men håller sin tro för sig själv. Han varken odlade märkvärdigt skägg, talade konstigt el predikade offentligt. Han höll sig hemma utan att bli någons huvudvärk.

Han visste att vill en människa följa en tro, så hittar han vägen dit självmant. Man behöver inte förpesta samhället med det, man behöver inte tvinga majoritet att anpassa sig till något de inte tror på. Speciellt om landet inte är muslimskt från början. Så fostrades jag, han sa ”Tre saker kommer jag aldrig att lägga mig i, er tro, er ekonomi och val av tjej”.

Vart vi än flyttade el besökte så hade vi aldrig någonsin problem med att samspela med svenskar. Vi trampade inte på deras liv och de trampade inte på våra liv. Ville de nu så gärna se den arabiska kulturen el om de nu även skulle vilja prova på ramadan, så knackar de på, svårare än så är det inte. Finns ingen anledning till att göra ett jävla jippo av allt och trycka ner det i halsen på samhället mot deras vilja.

Om en människa väljer sin tro självmant från hjärtat så kommer även han/hon att följa religionen helhjärtat.

Idag föds nästan alla religiösa människor in i religionen, redan som barn prackar man på dem propaganda och religiösa regler. Jag lovar er att oavsett vilken religiös person ni får tag på idag, så kommer denna att inte veta något om religionen i sig. Förutom att de ska tro på Gud och att det finns en djävul. Att de ska hata den och den för att deras ättlingar gjorde si och så.

Så resultatet av detta blir en massa hycklande följare. De liksom både vill ”följa” religionen men samtidigt leva ”zvennehura” liv. Begå brott/be, fasta/knarka, inget sex innan giftermål/knålla ”zvennehura”, står för jämställdhet/vägrar ta tjejer i hand.

Religiösa anhängare lever på ett inprogrammerat hat, inte bara muslimer, alla religioner, även ideologier. Föds ett barn in i en vänster familj så blir ”hata Sd” det barnet kommer att formas efter. Även vänster visioner. Hatet går i cirklar utan någon mening överhuvdtaget. ”Varför hatar du x, för x hatar oss” ”har du tagit tiden att prata med x el umgåtts med x? Nej”
Exakt så hjärndött är det. Dessutom i dessa tider av krig, hets, ilska och frustration så göds hatet på ännu mer. Så nu har de extremistiska delarna ur religionerna börjat bli ansiktet utåt. Det är inte så konstigt att tex islam är så utpekat idag. De som går i fronten idag är inte människor som delar min pappas vision. Utan det är antingen radikala programmerade idioter el så är det karriärs-människor som spelar FIFA, festa, silikon operationer, där båda konstant ska predika för alla andra hur de ska leva sina liv.

Idag skakar min pappa huvudet när han ser den nya tidens hycklande materialistiska muslimer. Kör runt i feta belånade bilar, bedrar staten och låtsas bry sig om fattiga under fastan. Ramadan för muslimer idag är en tvättmaskin. De tror att 30 dagar rensar deras synder och får pluspoäng hos Allah. Så kan de nästa månad börja om på en ny kula.

Ang klippet nedan, ännu mer minoritets-propaganda för att radera och normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige. Man använder bruna nyttiga idioter för att krossa nationalstaten och därmed öppna upp landet för storföretagen och bankerna.

Samma med Pride och allt annat minoritets hets. Precis samma regel. Ligg med vem du vill men håll det för dig själv.

Allt detta ”goda” minoritets gnäll som ska på något sätt skapa mer rättvisa och jämlikhet genom att kväva majoritet… Hur fan tänkte man där?

Om alla ska kräva sin rätt, parader och förtur, hur fan kommer då samhället att se ut?

Jag som är omskuren, ska jag hålla en ollon-parad där jag visar folk och deras barn hur det är att vara omskuren, göra ollon flaggor och hissa det högt upp överallt..

Jag vill inte se massa hatiska svar om muslimer. Generalisering är dårens verktyg. Lika lite som jag vill höra att Sd är ”rasister”.

Annonser