http://www.gp.se/nöje/nu-får-nätjättarna-ännu-mer-makt-över-din-facebooksida-1.2142700

Är vi chockade? Not so much.

Ni förstår att förr i tiden så kunde makteliten genom den korrupta median hetsa fram krig grundade på lögner, man kunde förvilla folket åt vilket håll man ville, man kunde få bra människor att framstå som skit och man kunde få länder att framstå som barbarer.

Men så en dag under årtalet 1991 så introducerade Tim Berners-Lee, The World Wide Web(WWW). Detta blev en helt ny värld för informationsflödets utveckling. Helt plötsligt kunde människor världen över hitta alternativa källor och informationskanaler. Man kunde nu enkelt filtrera bort skiten som privatägd globalist-media försöker att lura oss med. Nu var det nämligen inte lika enkelt att starta krig grundade på lögner, även om det fortf funkar till en viss del så är det fortf mycket svårare än innan internet. Människor är medvetna och uppmärksamma på en helt ny nivå.

Detta retar givetvis gallfeber på makteliten och dess nyttiga idioter ”journalister”. För nu har de minsann inte längre ensamrätt på vare sig ”sanningen” el folkets åsikter. Människan har nog aldrig varit friare gällande tillgång av alternativt informationsflöde.

Så vad gör makteliten nu? De vill så klart lägga band på den enda fria världen människan har, nämligen nätet. Man har länge genom globalist media likt Bonnier spelar på ”hatbrott” melodin. Detta har man gjort de sista 2-3 åren för er som är lite uppmärksamma. Man har haft program på tv som jagar ”hatare”, man pumpar in subtilt genom reklam och media att ”hatbrott” är den nya faran idag och man använder snyftade minoriteter för att vinna folkets sympati .

Så ni förstår att hjärntvätten har länge gått på högvarv i huvudet på befolkningen, man har lyckats att normalisera detta till den grad att nu kan man driva igenom precis vad som helst under parollen hatbrott utan att folket ens märker det.

Detta handlar inte om ”hatbrott”, inte en chans. Sminket är alltid godhet för att dra till sig den tröga massan. Detta handlar så klart om att begränsa informationsflödet och hålla kvar folket i kvadraten ”kunskap”.

Denna nya allians mellan nät-jättarna kommer att kännas ganska kraftigt på oss som talar klarspråk. Jag märkte senast idag hur inlägg försvinner och kommentarer sållas bort.

Men ge inte upp, fortsätt att upplysa folket, detta drag betyder att vi har övertaget och är på väg åt rätt håll.

”Ett nätverk av betrodda anmälare ska anmäla övertramp om vad du säger i sociala medier. De Stora IT-företagen ska inom 24 timmar ta bort det olämpliga. IT-företagen ska sedan främja spridandet av motbilder – som förordats av EU.

Är det ett utdrag från Orwells bok 1984? Nej, några av punkterna från den uppförandekod som EU-kommissionen tillsammans med Facebook, Microsoft, Youtube och Twitter kommit överens om. Det släpptes i tisdags och i praktiken innebär det att några få digitala giganter uppmanas ta ännu mer makt över vad vi publicerar.”

Annonser