image

Alla dessa kappvändare som nu försöker att smita ifrån den soppan som de satt Sverige i. Jag vet inte hur många ggr vi, bruna som vita har viftat med röd flagg långt innan Sverige började likna Mellanöstern. Vi tänkte rationellt och förstod snabbt att Sverige varken har resurser el struktur för en lyckad integration.

Sverige hade redan problem inom många av dessa områden där integration är A och O. Så som hedersbrott, kvinnosyn, våld, språkkunskaper, samspel osv.

Men globalist media lyckades med sina nyttiga idioter”journalister” att spela på folkets känslor genom att först propagera för de olagliga invasionerna av Mellanösterns länder, för att senare snyfta åt krigens och misärens konsekvenser.

De som driver på denna vansinnes ”mångkultur” är så klart de som bor långt ifrån den, tjänar på det el förlorar inte ett skit på det. Dessa sitter vid styret och håller på genom sin hycklande politik att driva Sverige tillbax till stenåldern, till ett land som påminner om det många människor flyr ifrån.

Människor söker skydd i Sverige pga förföljelser, krig, hedersbrott osv. Vad gör zverige då? Jo då släpper man in det människor flydde ifrån. Så nu kommer konflikter att fortsätta på svensk mark. Integration at its finest. Vem blir mest drabbade om inte kvinnor, hbtq-folket och etniska svenskar överlag.

Ett fredligt naivt folk är som sitting ducks i denna krigszon som landet nu håller på att förvandlas till.

Annonser