http://www.informationskriget.se/2016/05/28/gruppvaldtagen-flicka-tog-sitt-liv/

image.jpeg

Ännu ett vitt betydelselöst offer, hon var priviligerad så då ska hon dämpas ner. Hur folk gapar som hyenor när en minoritet får en potatis istället för två, ”RASISM” ”FASCISM”.

Men håller käften när vita drabbas av de vidrigaste brotten som man kan tänka sig. Detta sitter subtilt som cement i skallen på folk, tack vare Bonniers litteratur och media som har lyckats köra en hetsjakt på färgen vit.

Hetsa och gynna minoritet medan man kväver och kör över majoritet. Ett av de mest effektiva vapen att krossa nationalstaten med. Landet äts upp från insidan av aggressiva mindre utvecklade kulturer och radikala ideologier. Vilket kommer att leda till att länderna öppnas upp för storföretagen och bankerna. Samtidigt används konflikter som en ursäkt för att få mer kontroll över folket. Så här ser det ut nästan över hela Europa. En stark röd linje.

Fy fan vad tragiskt historia, minnes-videon på tjejen längst ner kändes.

”Eva Helgetun blev bara 14 år. En glad flicka med hela livet framför sig, men ändå orkade hon inte leva längre och tog därför för exakt fem år sedan idag sitt eget liv. En knapp månad tidigare hade hon blivit gruppvåldtagen av tre invandrare i en park i Trondheim.”

Annonser