Nu har svensk privatägd media med sina nyttiga idioter återigen spottat på yttrandefriheten genom att jaga Sd folk el människor som inte tänker likt lemmeltåget. Man kör klippa och klistra artiklar med ord och meningar som är tagna ur sitt sammanhang för att på så sätt stämpla folk som ”rasister” och skrämma dom till tystnad.

Denna gången råkade Nina Drakfors och Annelie Sjöberg ut för lynchmobben. Är dessa två härliga starka kvinnor ”rasister?”

Så klart inte, faktiskt raka motsatsen. Två underbara kvinnor som jag har lärt att känna ganska nyligen. Rak på sak, skinn på näsan och ärliga.

Finns absolut inget i dessa kvinnors DNA el personlighet som kan definieras som rasism. De gör som övriga trötta och överkörda svenskar, de talar klarspråk och resonerar förnuftigt. Idag betyder nämligen ”rasism”= förnuft, logik.

Men eftersom Sveriges majoritet grundar sina åsikter på känslor så faller all logik, då uppstår dilemmat agera först, tänka sen, just för att man utgår från sina impulsiva känslor utan någon vidare eftertanke. Det är därför samhället idag på många håll liknar det människor flydde ifrån. Man tar sig vatten över huvudet och först när allt nästan har havererat , först DÅ börjar man att tänka. Alla blir lidande och det skapar riktig rasism på båda fronter. Frustrationen hos folket sprids runt istället för uppåt.

Om du vägrar att tänka med känslor så kommer stämplarna likt ett brev på posten, du ska tystas ner. Detta leder till att kastrullen kokar över pga att man håller locket på. Folket känner sig mer arga, besvikna, överkörda och det i sin tur skapar ett förakt och desperation. Folket försöker hitta olika kanaler för att nå maktelitens öron, men ingen lyssnar. Man går med i Sd och de började äntligen att lyssna. Därför växer Sd. Sd kunde lika gärna ha hetat ”de besvikna, de trötta, de överkördas” parti. För det är exakt vad Sd är.

Ser ni samma media knacka på hos kommunister som aktivt försöker återinföra en ideologi som slagit världsrekord i folkmord, nämligen kommunism? Nej, de hyllas och får istället jobb och tv-tid.

Ser ni samma media kritisera människofientliga organisationer likt expo och researchgruppen. Som terroriserar folk med annan åsikt i en ”demokrati”? Nej de hyllas och jobbar sida vid sida med den privatägda median.

Det komiska här är att alla färger och religioner står bakom dessa två kvinnors kamp. Medan tex Wåg, Nicklas på DN, Jonathan på expo osv. Dessa håller sig i sina välmående trygga områden där den lokala pizzabagaren är deras syn på ”mångkultur”. Detta är ”antirasisterna” i ett nötskal. Det är karriärsmänniskor och det betyder att hela deras identitet och levebröd är beroende av att ”rasism” existerar. De behöver den, de göder den.

Alternativt så är det bekräftelsesökande, att bli känd genom selektiv ”antirasism”. Som afrikanen som tycks ha fastnat i ”black power” handen upp position. Hon vet att kamerorna är där och hon drivs av godhets narcissism, se mig, hör mig, bekräfta mig, men orkar inte hjälpa på riktigt. De flesta av dessa är godhets narcissister, de gör sitt namn på människors misär och lidande.

Fråga samtliga av namnen jag rabblade upp här ovan följande tre frågor:

Har du flyktingar hemma hos dig?
Har du besökt ett boende som volontär?
Har du donerat större summor till behövande?

Jag lovar er med största sannolikhet att de kommer att svara nej på samtliga frågor. Jag kan den typen av personlighet in och utan till, tack vare livets erfarenhet av människor.

Men istället lägger man allt fokus på två godhjärtade, förnuftiga och bra människor som är rädda om sitt land och sitt folk. Media lyckas inte hitta något konkret, så man tejpar istället ihop en fantasi-bild och eftersom svenskarna köper allt på ytan utan att fördjupa sig så faller man i fällan. Man vill karaktärsmörda dessa två kvinnor så att ingen vågar ta i dom med tång.

Dela detta vansinne och sprid budskapet, hur de selektiva ”antirasisterna” använder fascistiska metoder för att jaga påhittade ”rasister”. Dessa kvinnor har jobb och familj och de ska fan ta mig inte få lida för att de vill göra landet bättre.

Vi står bakom er till hundra procent även om många av oss inte är SD. Vi älskar er❤️

Annonser