image

En liten snabbkurs:

Feminism:

En rörelse som grundades någon gång under 1700-1800 talet. Som stod för kvinnors rätt, jämställdhet och rättvisa. En rörelse som bidragit till mycket bra i samhället för kvinnor, men som även därifrån gjort livet enklare för minoriteter överlag. Kvinnor samlades på gator och torg för att kämpa och skapa ett rättvist samhälle.
Anhängare till denna sanna rörelse blir färre och färre, el så skäms de över vad deras ideologi idag har förvandlats till, så de håller tyst.

Feminazism:

Dagens så kallade ”feminism”. Någonstans på vägen kapades ideologin av globalist-familjer likt Rockefeller och Bonnier. Den uppmuntras idag och sponsras av dessa familjer. Man använder ideologin som ännu ett verktyg för att krossa nationalstaterna från insidan, genom att hetsa konflikt mellan kvinna och man. Men även för att krossa kärnfamiljen och hetsa ut kvinnor till karriär, trigga igång skilsmässor= två inkomster, två lån, två skulder, två arbetskrafter.

Anhängare till denna ideologin är enkla att genomskåda, då deras grund sammanfattas av att jaga bekräftelse, synas, höras och sticka ut. De vill gärna att folk ska kunna se deras åsikt genom att tex färga el klippa håret ”coolt”, klä sig ”häftigt. En ideologi som idag mest handlar om att bajsa på golv, visa brösten och hata vita män.

En ideologi som ofta representeras av minoriteter från tex Iran, Kurdistan el arabländer. Länder där kvinnosynen är rent åt helvete. Så när dessa kvinnor sen kommer hit, fyllda med undermedvetet förakt gentemot sin pappa, sina bröder el släktingar, så hoppar dom in i feminazism rörelsen och spyr ut hatet mot (hör och häpna) VITA MÄN!! Logiskt eller hur?

Samma vita hand som gav dom ett bättre liv och en mätt mage. De vågar så klart inte kritisera sina egna män pga rädsla för reprisaler el skam. Pga deras ursprung och ”rasism” svammel så får de ofta höga positioner och står i fronten för feminazism rörelsen. I vanlig ordning så hakar de tröga naiva svenskarna på detta tåget, även männen:) vita går runt och gapar ”döda vita”. Då svenskarna har köpt minoritets snyftet och eftersom hitler var vit, så känner svenskarna en skyldighet gentemot feminazi folket.

Men bäst av allt är att feminazism är knutna till vänstern och Pride folket. Ni vet dom som gapar ”öppna gränser”, som öppnar upp bakdörren för världens mest kvinno och hbtq förtryckande kulturer. Utan att kunna integrera pga brist på resurser och struktur så drar de hit denna mentalitet. Samtidigt som man på huvudentrén försöker framstå som att man kämpar för just kvinnor och hbtq folket.

Sammanfattning:

Jag ser gärna att världen styrs av starka kvinnor, det är precis vad världen behöver. Jag tror på ett samhälle utan orättvisa, ett samhälle där alla är fria att älska vem dom vill och tro på vad de vill, UTAN att förpesta el skapa en destruktiv verkan på samhället.

Jag skulle dock ALDRIG någonsin kalla mig för feminazist, vänster el tro på Pride. Dessa rörelser är globalisternas verktyg och används idag för att sätta minoritet över majoritet, med andra ord man strävar efter allas lika värde genom att ge VIP till utvalda grupper…!? Ja ni förstår ju själva att detta kommer så klart att ge motsatt effekt. Mer konflikt, där alla är kränkta och ska kräva sin rätt.

Jag skulle kunna skapa omskurnism, kräva flaggor med massa omskurna ollon på, ha en parad där jag kan trycka upp mitt ollon i huvudet på folk som inte är omskurna, kräva toaletter för omskurna enbart, kräva att samhället rättar sig efter mitt ollon.

Låter det intressant? Nää tänkte väl det, så då tycker jag inte att några undantag ska göras heller, vare sig religion el ideologier. Vill man ha en selektiv jämställdhet och demokrati? El vill man ha ett samhälle där alla avslappnat kan vara vilka de vill utan att stå i vägen för varandra?

Annonser