http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ja-till-natoavtal

http://www.vk.se/1559864/sa-kan-vi-dras-in-i-krig?mobil

Titta på timingen, man skär ner på svenska poliser, man tröttar ut poliserna, man öser in folk från Mellanöstern och Afrika utan hjälp till integration el samspel. Samhället bli som en kall tickande bomb. Förorterna brinner, våldtäkter, konflikter överallt i samhället.

Helt plötsligt, mitt i allt detta kommer detta avtalet som ett brev på posten. Räddningen som ska göra oss ”trygga”.

Detta genomskådade jag och många andra tidigt, men blev då stämplade som ”foliehattar”. Vi sa att man kommer spela på rädsla och konflikt för att ta steget ut till Nato och påbörja uppbyggnaden av det nya zverige polisstaten.

Tillåt mig förklara för er vad det innebär att vara med i Nato:

1. Natos konflikter blir Sveriges konflikter. Det kommer upprättas baser och i värsta fall kärnvapen ramper.

2. Sverige blir partiska i krig som inte är svenskarnas ensak.

3. Nato är USAs privata milis. Likt ett tv-spel så klickar USA med musen och in kommer Nato. Detta betyder att USAs och de övriga imperalist-ländernas fienden blir Sveriges fiender.

4. Ryssland paranoian som är grundad på rena lögner och falskspel. Men nu kommer Putin få upp ögonen för Sverige på allvar. Man ber om det. Skulle ett krig bryta ut mellan USA och Ryssland så kommer Sverige att dras in i det. Ryssland har överlevt två världskrig och det är ett land man inte vill möta i strid. Deras armé är brutal och erfaren.

5. Avlossar Nato kärnvapen från svensk mark så kommer även det att svaras med kärnvapen.

Timingen är totalt fantastisk!

EU krossar länderna finansiellt och styr över ländernas befolkning. Man driver igenom frågor som har som syfte att krossa nationalstaterna och öppna upp länderna för storföretag och banker.

Ttip drivs på i skuggan. Vilket betyder att amerikanska företag får fria händer på svensk mark. Kemikalier i maten, naturen och djuren för att vinstmaximera.

Nato sparkar undan ländernas försvar och motstånd.
Likt en orkester som dirigeras till en härlig melodi av vår egen undergång.
Detta kommer att dra Sverige och dess befolkning rakt in i elden.

Utländsk militär är inte som svensk polis. Svensk polis har empati för svenskar pga att vi bor i samma land. Så tänker inte utländsk militär. Vi är tomma skal, så det blir inga mysiga tillsägelser. De skjuter skarpt utan att blinka.

Polisstat är tryggt tänker många nu.. Mmmm kanske det, men när förorts partyt är tyst så kommer denna militär att bli rastlös och då kommer man att börja sikta in sig på nya bråkstakar. Det finns en chans att ”tryggheten” ger raka motsatsen i längden. Mindre rättigheter, mer kontroll och mer våld.

Med andra ord: We are proper fucked!

Annonser