http://www.breitbart.com/jerusalem/2016/05/22/saudi-press-u-s-blew-up-world-trade-center-to-create-war-on-terror/

När ”vänner” skapar en form av en allians där man delar lika intressen, så är risken enorm att någon med tiden kommer att skena iväg på andra banor. Eftersom deras vänskap är grundad på just business. En sådan vänskap är inte hållbar för fem öre, det enda som håller den solid är att alla parter tjänar på det.

Någon gång kommer någon att tjäna lite mer, el beskylla den andra för det inträffade, det är just i detta ögonblicket som sanningen börjar att sippra upp till ytan.

Vi som har gjort vår research i detta ämnet vet även att attacken var ett sammarbete mellan olika underrättelsetjänster för att få en biljett in till Mellanöstern med folkets stöd. Samma länder som tjänat på dessa krig är även dom ansvariga för attacken. En av de största false flags genom historien.

Vi som inte köpte den privatägda medias lögner blev snabbt stämplade som ”konspirationsteoretiker”, i vanlig ordning då de har ensamrätt på sanningen.

De sista åren har mer och mer pusselbitar kommit på plats som bekräftar att 9/11 var ett inside jobb för att rättfärdiga plundrandet av Mellanöstern och med tiden använda krigets konsekvenser för att krossa Europas nationalstater. Ett välplanerat attentat som har satt eld på många nationer och drivit miljoner människor på flykt.

Det positiva nu är att alla inblandade kommer att börja kvittra. Någonstans i mitten ligger sanningen.

Annonser