http://nyheter24.se/debatt/845204-vita-medelklass-heteroman-hall-kaften

Snälla du gnälliga otacksamma bekräftelsesökande rasistiska minoritet, du är själv mer privligerad än 50% av jordens befolkning. Passar inte Sveriges ”orättvisa”, den vita handen som gav dig tak över huvudet och trygghet, så för all del packa ditt skit och stick tillbaka till ditt egna ”jämställda” land. Lämna plats åt folk som förtjänar ett bättre liv.

Om dessa hycklande feminazister hade brytt sig ett korvöre om kvinnors kamp så hade de inte hakat på kaviar-vänsterns ideologi som okontrollerat dränker Sverige i världens mest kvinnofientliga kulturer. De håller bakdörren öppen till detta vansinne som kommer att drabba alla kvinnor och bögar, samtidigt som de på framsidan försöker prata om jämställdhet och kamp.

Feminism handlar inte längre om kvinnors kamp. Idag heter det feminazism, en extremistisk hatande ideologi som består av invandrare el människor med dålig självkänsla som försöker spotta ut sitt gift som hämnd för att de fostrades i mansdominerade kulturer el för lata för att hjälpa sig själva. Istället skuldbelägger man ALLA män!

Globalisterna jublar och finansfamiljer likt Rockefeller och Bonnier sponsrar detta med bidrag och genom deras media och företags-kanaler. Då feminazism splittrar folket och sätter en konflikt mellan kvinna och man. Detta bidrar även till nationalstatens fall. Minoritetsmakt och ”mångkultur”, två mycket effektiva vapen för att krossa enigheten och nationen.

Att det just är araber, kurder och iranier som ofta syns i dessa sammanhang är för att de växer upp nedtryckta av männen i en kultur ägd av män. De växer upp och slavar till släkt och familj för att senare ges kopplet till en annan man av fadern.

När de sen kommer till Sverige el växer upp till en ålder där de kan tänka själv. Så sitter de på ett enormt förakt och ett destruktivt självförakt som måste ut. Då de även är selektiva ”antirasister” så kan de inte attackera sina egna. Utan de pekar på VITA MÄN!.

De vågar inte kritisera sina egna ofta pga represalier el skam. Men de vet att vita män är flata och lättkontrollerad(inte alla). Dessutom så blir de kända och tjänar på detta. De är beroende av att konflikten mellan man och kvinna hålls vid liv.

Feminazisterna största bedrift är att bajsa på golv, visa brösten och färga håret snor-grönt. Jag beundrar denna kamp för kvinnor. De ska ha en eloge! Känner genast hur mer rättvis världen blir mot kvinnor.

Eller så lär sig folket att avsky feminazism, vilket lär dra kvinnors kamp med ner i samma avlopp. Med andra ord, de skapar mer orättvisa mot kvinnor:)

 

 

Annonser