Syrien – nästa diktatur som måste falla

Detta vansinniga uttalande summerar den nya kaviar-vänsterns ståndpunkt ganska bra. De delar samma vision som globalisternas rabiessmittade attackhund, USA.

En gång i tiden stod vänstern för rättvisa och fred. Idag sitter de och hetsar till krig, röstar för bombandet av nationer som leder till hundratusentals döda civila och miljoner på flykt. Samma refugees som vänstern senare snyftar åt. Jonas är ett jävla skämt, först flyttar denna representant för ”arbetarklassen” in på arbetarnas givna område Östermalm , sen sitter dåren och propagerar för mer krig. Detta är exakt vad kaviar vänstern är, han är ett klockrent exempel på det. En hycklande människofientlig ideologi som bor långt ifrån det de förespråkar.

Precis på samma sätt som den privatägda median gör, hetsar till krig med falska argument som ”införa demokrati” el ”krossa diktatur”. Samma media som ägs utav amerikanska banker och finansfamiljer som med andra handen tjänar på krigsindustrin. Därför är USAs fiender alltid Sveriges fiender, därför är USAs intressen alltid Sveriges intressen.

Annonser