image.jpeg

VARFÖR!!!!!? Står en vit medelklass välmående kvinna och talar om problemen i förorterna?

Jag är så jävla trött på detta hycklande piss. Samma sak med alla politiker och övriga hycklare som bor långt ifrån problemen, men ändå ska stå och förespråka för övriga samhället hur enkelt allt är att lösa. Hur man hela tiden skyller på allt annat än individen i fråga.

Samtidigt gapar hennes välmående lag ”öppna gränser”. Tror hon att problemen kommer upphöra om man drar hit människor från misär till en ny misär? De bidrar med ena handen till att problemet växer och försöker med andra handen låtsas motarbeta det på avstånd.

Problemet är att hennes typ av folk utgår hela tiden ifrån sin vardag, därför låter det för oss helt främmande när de pratar om olika situationer som många av oss andra lever i eller ser dagligen.

Som att jag ska sitta i tv och prata om hur överklassen har det och beter sig. Jag har ingen idé, men tydligen spelar det ingen roll, så länge man talar den partiska medians språk.

Public Service togs över av Svensk Näringsliv Arbetsgivarorganisation vilket är korruption. En statlig kanal ska ha en oberoende arbetsgivarorganisation eftersom de numer indirekt kan styra utbudet och vi betalar.

Se debatten och njut av hur jävla vilsen denna kvinnan är.

http://www.svtplay.se/video/8313610/aktuellt/aktuellt-svt-5

 

Annonser