http://www.expressen.se/kvallsposten/hatet-mot-svennarna/

Detta är ett problem som jag ofta skriver om och som har resulterat i att jag har blivit kallad för ”husblatte” av ”Bonnier-blattarna”.

Ni kan läsa mer om den selektiva ”antirasismen” i min senaste artikel.

Debatt: Den selektiva ”antirasismen”

Det här är inget nytt fenomen. Bonnier/schibstedt media som ägs av globalister genom banker och företag, har successivt sen de satte sin fot på svensk mark, försökt att krossa nationalstaten för att senare öppna upp landet för storföretagen och bankerna. Ett land med ett stolt, utbildat och enigt folk är inte bra för business, svårt att plundra. Därför har kriget mot vita varit det ultimata vapnet för att krossa Europas länder från insidan.

På ena sidan fostrar man svenskarna genom Bonniers skolböcker och propaganda kanaler att vita är privligerad ondska. Hitler var vit, så nu måste ni bära en sorts kollektiv vit skuld för allt ont som vita män har gjort genom historien. Att all kritik från vita människor är ”rasism”. Detta tankesättet spelar man upp 24/7, till den grad att vi ser vita människor idag som föraktar sitt land och sin färg. Vita män gapar ”döda vita män” och feminazis gapar ”vita män ska dö” med folkets stöd.

Samtidigt på andra sidan av melodin så lägger man ett enormt fokus på minoriteter och radikal ideologier. De får fritt utrymme att expandera medan man kväver européerna med div hittepå stämplar. Minoriteter har idag brännmärkts som ”offer”. Vilket betyder i klarspråk att de har varken skyldigheter el ansvar. Bara förtur och förmåner som en vit bara kan drömma om idag. Många av dessa ”offer” finner sig i rollen, då detta blir deras VIP biljett och identitet genom livet.

De behöver ”rasism” och konflikt osv. Så länge den elden hålls varm så kan deras räkmacka liv fortsätta i all oändlighet. Inte enbart minoriteter som cashar in på detta. Utan även ”journalister”, ideologier, partier osv. Många av dessa har hela sitt levebröd bundet till att minoritets-gnället får fortsätta. Därför kommer ni aldrig se den privatägda median tala till tex svenskarnas fördel, det gynnar inte deras karriär och går emot globalisternas agenda.

Mixa dessa två mentaliteter på samma yta och nationens förfall är ett faktum.

Även när jag var ung för ca 10-15 år sedan så var ”svennehora” mentaliteten enorm. Har den blivit bättre? Glöm det, totalt katastrofal, på en nivå jag aldrig kunde föreställa mig. Man kan göra i stort sett vad man vill mot en etnisk svensk el person av vit färg idag. Skyll på ”rasism” el att kvinnan frestade så får gärningsmannen första sidan med lite krokodil-tårar.

Så här ser det ut över hela Europa. Faktiskt ett bra kännetecken för globalisternas spel. De länder där det hissas Pride-flaggor, där radikal islam har fritt spelrum eller där mörkhyade får köra över majoritets-befolkningen, de länder kan ni vara säkra på är i globalisternas kedja.

Problemet går inte längre att sopa under mattan. Den enda formen av sann accepterad rasism, är den som idag bedrivs mot vita. Så illa att även den privatägda median inte längre kan hålla locket på.

Sverige måste ut ur EU, kedjan som håller de europeiska länderna totalt maktlösa och paralyserade. Tro inte att Löfven är boven, han är bara syndabocken, ingen frisk människa på planeten hade satt Löfven på den posten som han har idag. Besluten fattas högre upp på ett globalt plan, återigen därför ser det likadant ut över nästan hela Europa.

Annonser