Vi är många som dagligen skriver om samhällets förfall. Vi pratar ofta om kriminalitet, misslyckad integration, radikala ideologier osv. Vilket givetvis är bra och jag beundrar alla som vågar att öppna sin mun i detta kommunist liknande samhälle där alla förväntas tycka, tala och fisa lika.

Det finns dock ett problem som många inte inser i kampen mot medias, politikernas och övriga hycklares lögner/vilseledande.

Det är nämligen så att i takt med kampen och samhällsutvecklingen så blir vi ALLA avtrubbade från det som en gång var normalt. Våldet, våldtäkter och hedersbrott är idag så normaliserat att man bara scrollar vidare för att liksom hitta något som överträffar det som man läste dagen innan. Man slutar att reagera på tex våldtäkter, det är liksom vardagsmat idag. Istället läggs vikten på hur tjejer ska klä sig, hur de ska röra sig, vart de inte befinna sig under specifika tidpunkter osv.

Det är på denna nivån som det börjar att bli farligt, man slutar att ta brotten på allvar då folkets sinne inte hinner med att processera brottens tempo. Det går helt enkelt för fort fram. Innan man ens har hunnit svälja en rubrik så kommer nästa i samma ögonblick.

Problemen som kommer att uppstå ur detta är många.

Polisen slutar att ta brotten på allvar. De är redan slutkörda och trötta på läget. Brotten blir grövre och fler, vilket kommer att resultera i att även här avtrubbas även polisen.

Personer som dömmer i rättegångar kommer att subtilt se milt på det som hänt, vilket kommer att leda till att fler gärningsmän går fria. Då ena brottet överträffar det andra, men även att man hinner helt enkelt inte med att dömma rättvist.

Den partiska privatägda median som redan nu försöker lägga locket på kommer att bli ännu mer falska i sin nyhetsrapportering. För Gud nåde om folket lyckas genomskåda sammbandet mellan grova brott och bort mot kvinnor, med den misslyckade migrationspolitiken.

Gärningsmännen inser att rättsystemet är ett skämt pga att många går fria vilket lär leda till ännu mer grova brott och att de lär ta ännu mer risker. Våldet blir grövre och offren fler.

Men överlag så kommer attityden ute i samhället att bli kallt och empatilöst. Att växa upp i ett sådant destruktivt samhälle kommer att även forma om dem som inte är inblandade,  till att bli passiva mot våldet. De kanske ser någon i nöd utan att ingripa, någon som ligger död utan att bry sig osv. Precis som i många av de länder som människor flyr från. I många länder är det så illa att folket inte vet bättre. Kvinnor/samhället försvarar till och med männen vid våldtäkt, man skuldbelägger kvinnan, även hon själv känner en skuld el skam i det som hänt. Ett dilemma som förmodligen den framtida svenska generationen kommer att få uppleva. Eftersom framtida generationer inte komme att känna till en bättre värld. Vi gör det och ändå ser det ut som det gör. Föreställ er då hur det kommer att bli för framtidens barn.

För det enda denna vansinnes migrationspolitiken faktiskt gör är att förvandla Sverige till ett destruktivt land. Ett land som påminner om våra hemländer.

Så rannsaka er själva, är ni avtrubbade? Jag börjar bli det, insåg detta när jag just scrollade förbi olika nyhetssidor. Hjärnan börjar bli mätt.

Annonser