http://www.expressen.se/nyheter/har-blivit-overraskad-over-hur-illa-det-ar/

Jag vet inte i hur många år och inlägg som jag har flaggat för just detta. Hur makteliten använder flyktingpolitiken för att krossa nationalstaten och välfärden, så att landet blir beroende av utländska storföretag och banker. I samma veva så attackerar man ländernas trygghet och säkerhet, genom att sparka undan benen för ländernas poliser och militär. Varför undrar många?

För att med tiden så kommer övriga Sverige att med bli ”överraskade” över situationen. Ni vet den hycklande medelklassen och övrigt folk som vill leka Batman, fast på avstånd. När denna välmående grupp får smaka på vad oss dödliga upplever dagligen, så kommer det att börja röra på sig. Eftersom deras röst är liiiite mer dyrare än vår. Detta i sin tur kommer att leda Sverige till NATO, USAs egna privata milis. Vilket betyder att vi kommer att få se utländsk militär på svensk mark. Ett bra exempel att hålla koll på är USA, Frankrike och England, där har militären enorm makt och syns överallt bland civila. Allt smögs in i jakten på ”terror”. De länderna ligger före Sverige, de har lärt sig att lyda, Sverige är fortf i valp-stadiet, men även vi lär få följa samma mönster. Det enda vi saknar för att utvecklas till en knähund är attentat, precis som i USA, England och Frankrike. Det kommer, det lovar jag er. Därefter kommer paniken och rädslan att spela länderna rakt in i Natos famn.

Sverige ink de övriga europeiska länderna kommer att förlora all sin självständighet. Hela syftet är att förhindra länderna från att vara självförsörjande el självgående. De ska vara beroende av det skuldbaserade finanssystemet, samt konstant beroende av Nato vid kommande ”hot”. Hot som egentligen är skapade av samma hand som erbjuder tryggheten. Alla krig som USA, Nato och dess allianser kommer att provocera fram, lär dra med Sverige rakt ner i skiten. Krig som inte ens är Sveriges ensak, dessutom sätta Sverige i dåliga relationer till länder som tex USA inte gillar pga div oense i affärer osv.

Jag blev kallad ”rasist”, ”Sd” ”agent” och massa jävla skitsnack för att jag försökte varna för detta och stoppa denna vansinnes politik som bedrivs. Det är ingen slump att man valde muslimska länder. De vet att islam aldrig kommer att integreras el assimileras. Religionen och kulturerna är tio ggr starkare än Europas, deras expansion är aggressiv och viker inte sig en mm för någon. Att integrera/assimilera tar mycket lång tid, många år. Nu är den processen som en punkterad lunga som går på reserven. Totalt havererat. Så nu har den mindre trevliga delen av våra kulturer och religioner fått fritt spelrum ute i samhället.

Samtidigt som islam och invandring är under stor press pga div misslyckande, så går dessa två nu i försvarsställning. Vilket betyder att de extremistiska grenarna växer likt ogräs då de göds på ilska/okunskap och föraktet mot vita likaså.

En tickand bomb från två håll, allt enligt manus.

”Rikspolischefen Dan Eliasson kan inte garantera säkerheten i utsatta förorter runtom i landet.
– Jag har blivit överraskad sen jag blev rikspolischef över hur illa det är i vissa områden på kvällarna, säger han”

Annonser