Min käre vän Tobias Lindberg skriver en artikel om en av de vidriga våldtäkterna som pågår över hela landet stup i kvarten. Då offren nästan alltid är etnisk svenskar så vägrar vit-hatande Bonnier/globalist media att sätta något större ljus på händelserna. Jag kan lova er då jag under livets resa har fått bra vänner som jobbar på olika myndigheter runt om i landet, poliser, väktare, nattklubbs-vakter m.m

De alla delar samma erfarenheter och upplevelser av zverige idag. Våldtäkter, hedersbrott och övriga brott mot tjejer sker dagligen och det media tar upp är enbart ett litet korn av verkligheten. Även på skolor sker helt vansinniga saker mot ungdomar och mycket ofta el nästan alltid är offren etniskt svenskar. Detta är resultatet när man fostrar svenskarna genom Bonniers skolböcker och media att de ska bära någon sorts kollektiv skuld för att tex hitler råkade vara vit. Detta planterar ett frö i svenskarna sen barnsben att de ska fostras till självhatande, vilsna och osäkra individer som vill bekämpa ”rasism” och rädda alla färger förutom den vita, för den är roten till all ondska. Samtidigt i den andra änden lär man dom som kommer hit att de är offer och behöver inte ha varken skyldigheter el ansvar. Som bäddat för total kaos, med vilje för att krossa nationalstaten Sverige med hjälp av minoriteters makt och öppna upp landet för storföretagen, kontroll och bankväldet.

Titta på bilden nedan, detta är resultatet av minoritets-makt och offerkoftor. Hon på bilden klassas som ett utsatt offer idag medan hon som blev våldtagen räknas som skräp pga att hon är svensk. Hon tillhör nämligen en privligerad majoritet, vilket innebär att hon ska hålla käften, för nu måste alla andra färger hinna ifatt den vita ondskan. Som att övriga färger har varit små oskyldiga lamm genom historien. Detta är så jävla tragiskt och detta pågår dagligen mot det svenska folket.
Hon på bilden verkar vara arab och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för hur mitt folk beter sig idag. De brukade vara pålästa och stolta, men idag spelar de på offerrollen och snyft för att göra karriär och få status. En narcissistisk destruktiv produkt skapad utav Bonnier/globalist media.

”Fräckt och på öppen gata på en cykelbana bredvid en byggarbetsplats invid Säveån i Göteborg övermannade den 34-årige somaliern, Mustafe Abdi Haji Yussuf, kvinnan genom att trä en tygpåse över hennes huvud, sätta en kniv mot hennes hals och tvinga henne ner på marken i buskaget bredvid cykelvägen. Under hot om att han skulle döda henne om hon skrek tvingades kvinnan att krypa på alla fyra längre in i buskaget och när han ansåg att de var tillräckligt långt in så drog han upp hennes klänning och våldtog henne oralt, vaginalt och analt, genom att slicka henne och sedan föra in sin penis, sina fingrarna och något föremål i henne. Allt detta skedde bara 50 meter från bryggan där kvinnans vän, Robert, ovetandes satt och metade och väntade på henne. När Mustafe Abdi var färdig förolämpade han kvinnan som fortfarande stod på alla fyra genom att säga han att hon kunde få 10.000 kronor om hon följde med honom hem så att han kunde knulla henne en hel dag, varpå han tog hennes mobiltelefon och började hälla någon slags oljeliknande vätska över kvinnans rygg som livrädd frågade vad han han höll på med, då hon fick för sig att han skulle sätta eld på henne, varpå han svarade att han tvättade bort bevisen.

Precis innan han försvann från platsen sade han att han skulle vara snäll och låta henne gå. Sju månader senare greps Mustafe Abdi och trots att han har ett digert straffregister, där en av punkterna var att han hade misshandlat en annan kvinna och hotat henne genom att hålla en kniv i handen, och trots att den våldtagna kvinnan hade uppgivit att hon trodde att det inte var första gången som Mustafa Abdi våldtog på detta sätt eftersom han uppträdde så metodiskt och lugnt, så dömdes han inte till utvisning efter att han avtjänat sitt straff och kommer sålunda fortsätta vara en fara för alla kvinnor i Sverige.

Text: Tobias Lindberg 2016-05-06″

http://www.informationskriget.se/2016/05/06/tvingades-krypa-pa-alla-fyra-innan-somaliern-valdtog-henne/”

image

 

Annonser