http://www.nrk.no/video/PS*263448

Det nya zverige, ett nytt Mellanöstern. Ingen struktur, inga resurser och en havererad migrationspolitik som pådrivs av folk som bor långt ifrån den. Framtidens barn kommer att få ett helvete i Sverige och framför allt tjejer, samt hbtq folket. De naiva godtrogna hjäntvättade svenskarna har absolut ingen idé om vad det är som håller på att koka under ytan av medias lögner.

Nedan följer Tino Sanandaji egna ord:

”Norsk statstelevision har gjort några reportage med mig. Nyligen gjorde NRK ett inslag om Utanförskapets Karta, och ville göra intervjun i ett utanförskapsområde. Då de befann sig i Rinkeby föreslog jag det persiska bageriet i Husby som har goda bakverk. Vi fick tillåtelse att filma av personalen och av de glada besökare som fikade.

Efter ett par minuter börjar dock unga män dyka upp utifrån. De flesta var resonabla och nöjde sig med vår förklaring, men alltfler började strömma in i kaffet och omringa oss, några maskerade. Intressant nog sa vissa av de unga männen till de andra att lämna oss vara i fred, men fick inte gehör. De mer aggressiva började tjafsa på arabiska med den norska kameramannen som har invandrarbakgrund. När den hotfulla stämningen började bli fysisk beslutade vi att avbryta intervjun.

Norsk television skildrar sitt äventyr i ett mer spännande och mer intressant grannland: ”Her jages NRK bort fra kafeen” «Pang, pang, pang» roper en gjeng ungdommer bak NRK og nasjonaløkonom Tino Sanandaji da de evakuerer kaféen. Ungdommene ville ikke ha noe av et intervju om dårlig integrasjon i bydelen Husby i Stockholm”

 

 

Annonser