En invandrare försökte övertyga mig om att Sverige går bra och att problemen är inte stora. Nedan följer mina svar. Jag kanske kan lära andra som tycker som honom att läget är katastrofalt idag.

Svar: 1

”******, jag har ingen idé om vad det är för skev bild av Sverige som du försöker att förmedla.

Samhället har snart rasat på precis alla plan. Poliser säger upp sig, vården havererar sakta, skolorna åt helvete, våldet ökar markant, hedersbrott, brott mot kvinnor och hbtq folk, inga bostäder, flyktingar bor i tält, inga jobb som klingar med folket som är här, 55 no go zoner där polisen tappat makten, gängen dominerar snart i alla städer, gruppvåldtäkter och våldtäkter är vardagsmat idag. Osv.

Hur i helvete kan du sitta och säga att allt är bra? Att det finns jobb och att denna vansinnes migrationspolitiken gynnar Sverige ?

Är du galen människa?

Hela situation idag är grundat på en känslobaserad politik, alltså agera sen tänka, alla blir lidande.

Ingen tänker förnuftigt idag pga rädslan att bli kallad för div hittepå stämplar.

Man håller på att förvandla Sverige till Mellanöstern, landet liknar det redan i många förorter. Det innebär att mindre trevliga delar ur våra kulturer äter in sig i landet, så som kvinnosyn, våld, samspel, extremism osv.

Folkmängden in har varvat integrationen tio ggr om, så nu går allt baklänges istället. Sveriges utveckling går bakåt nu, det blir precis som det folket flydde ifrån.

Detta är en medveten strategi, där man bombar våra länder, sen använder man konsekvenserna av krigen för att krossa Europas enighet. Krossa nationalstaterna genom inre konflikt där man spelar på selektiv antirasism för att köra över svenskarna fullständigt. Man lägger all makt hos minoriteter som placeras lite överallt på betydelsefulla poster där de kan förpesta med sin ideologi och därmed nå ut till folket.

Anti-vit Bonnier media och övrig globalist media har satt i sikte att krossa den kristna vita mannen med hjälp av islam och primitiva kulturer. Idag är den enda sanna accepterade rasismen, den mot vita. Man har liksom skapat en sorts kollektiv skuld för att hitler råkade vara vit.

Helt ok att gapa döda vita män el våldta vita kvinnor som ofta blir små notiser om de ens når globalist media. Men skulle achmed få en potatis för lite, så blir det första sida.

De som kommer hit och vuxit upp här, har formats till att avsky vita, att hela tiden känna sig som offer och vita som förtryckare. Det är därför du blir så jävla defensiv när någon pratar om våra ”broshor”, din selektiva antirasism gen triggas igång och du blir ett offer i sinnet, du måste skydda allt mörkt.

Inga resurser, ingen struktur, ingen assimilation= ETT RENT JÄVLA VANSINNE. Tro mig jag har bott, levt och rört mig i det mer än de flesta. Detta var långt innan vi hamnade här.”


Svar: del 2

”DET är ”invandringens” FEL! Tror du att det är en slump att allt jag rabblade upp rasade samman likt en Ericsson aktie?

Det föll ihop exakt i takt med migrationspolitiken. Logik, om du fyller på ett land som är uppbyggt med grundprincipen att ge och ta med folk som bara tar och tar, så rasar landet samman(syftet). Samma gäller bostäder, om du fyller på med folk pga att man utgår från känslor i ett land som redan lider av bostadsbrist, så återigen faller det.

Om du fyller på med folk i ett land som redan hade enorma problem med integration och utanförskap så kommer detta givetvis att slå ner som en bomb. Dessutom tar man sig vatten över huvudet genom att hämta hit folk från krig och misär, alltså sinnet är inställt på krig och misär. Utan att kunna anpassa el hjälpa pga brist på resurser så skapar dessa egna områden och värderingar som liknar deras länder.

Om du fyller på ett land som inte har några jobb med folk som saknar kunskap el kompetens för att jobba så göder man ju underklassen och som med tiden vill mätta sina magar och tjäna snabba cash.

Vilket leder oss till brottstatistiken. När dessa sen dominerar tabellen så kommer man att skylla på(hör och häpna) FATTIGDOM, samma fattigdom som man själv var med och skapade utan vidare eftertanke.

Jo visst Sverige hade problem innan detta. MEN nu är det ggr 10 zoom! Titta bara på rubrikerna idag. Våldtäkter, våld, hedersbrott osv är nu vardagsmat. Det är inte förnuftigt att försöka baka in detta i att det alltid varit så. Inte rättvis mot offren överhuvudtaget. Du normaliserar det bara ännu mer. Jag kommer inte ihåg att gruppvåldtäkter var lika vanligt som korv med bröd. Det kom som en våg över svenskarna. Ge mig gärna tre exempel på när svenskar gruppvåldtog en muslim el en svensk man våldtog en muslim? För är detta nu ett ”mans problem” så borde du ju hitta enorma bevis.

Det kommer du inte göra för detta är enkel matematik. Vi araber tex har katastrofala problem med kvinnosynen och hedersbrott. Om du nu importerar folk utan att kunna hjälpa till ”svennehora” land, vad tror du utgången blir?

Exakt, det vi ser idag!

Jo du kanske älskar vita, jag med har liknande relationer till svenskar som du har. Det är inte problemet här, inte enbart dig, utan majoriteten av svenskarna är fostrade till att subtilt snyfta och se på alla mörka som offer. Sverige är minoriteternas land. De ses som offer= inga skyldigheter el ansvar. Massa förmåner och förtur. Idag gör folk karriär på sin färg. Folk får jobb pga sin färg.

Idag ser du överallt folk som knappt kan tala svenska på olika arbetsplatser. Refugees är den nya arbetarklassen. Varför tror du att Wallenberg och Bonnier snyftar åt refugees? Medmänsklighet? Haha nää 40-60% av börsen är Wallenberg företag.

De vet att nu kan man anställa refugees, samma jobb, minimal lön.

Detta är en accepterad form av människohandel utan dess like. En lukrativ buisness där man kan gömma sig bakom sminket att man ”hjälper”.

Ingen skyller på något. Rasism svamlet är rent nonsens. Ren logik och en realistisk verklighetsbild räcker. Rasism göds av att man för denna vansinnes politik som kväver svenskarna.

Du verkar vara en klok kille, men du är fast i ”antirasism” koftan, du ser det du är tränad till att se. Så var jag med innan. Tills jag insåg att jag var en del av problemet. Bryt dig fri och tänk fritt, tänk på dina barn och framtida barn, de kommer få ett helvete i framtidens zverige.”

 

Annonser