https://rockibarocki.wordpress.com/2015/10/26/ror-inte-min-dyrkopta-svenskhet/

Tragiskt. Men samtidigt är precis detta vad man vill uppnå med Europas länder. Genom denna katastrofala migrationspolitiken så kommer man successivt att radera den svenska identiteten och ersätta den med tredje världens kulturer och värderingar.

Det i sin tur kommer att krossa nationalstaten och haverera välfärden fullständigt. Vilket kommer att öppna upp Sverige för globala finansiella intressen. Vilket betyder att de utländska storföretagen och bankerna får Sverige i ett järngrepp.

Man erbjuder ”generösa” lån och avtal som kommer att förslava folket, samt förstöra miljö och djurliv till priset av vinstmaximering. Arbetarklassen kommer att ersättas av den nya slavklassen”refugees”.

Världens länder håller på att knytas samman till ett enda stort pyramidspel. De länder som inte är involverade i detta pyramidspel är Iran, Syrien, Kina, Ryssland, Indien, Venezuela och Brasilien.

Med andra ord de länder som idag står på invasions menyn. De ska invaderas, de ska reformeras till globalisternas pyramidspel.

I skuggan av ”mångkulturen” så driver man på ttip avtalet vilket innebär fria händer för amerikanska företag i Europa.

https://crystalklart.wordpress.com/2015/07/30/nej-till-ttip/
Läs mer på min blogg.

Ett land utan enighet och stolthet är enkelt att kontrollera. Därför försöker globalist familjer likt Bonnier och Wallenberg att sponsra och propagera för islamism, feminazism, kommunism, ”antirasism=hata vita” osv. Ju mer knäppa ideologier ju snabbare splittras enigheten.

Deras största mardröm är enighet och just därför är man så bestämd i att förknippa nationalism med nazism. Man vill att folket aldrig tänker tanken om att älska sitt folk eller land, det ligger subtilt genom Bonniers skolböcker och media. Folket avstår från allt som har med svensk nationalism att göra.

Men i samma veva får alla andra nationaliteter fritt spelrum i Sverige och dessutom hyllas med förmåner och förtur. Strategin är magnifik och på gränsen till perfektion. Svenskarna gräver sin egen grav i tron om att de kämpar för rättvisa och solidaritet, när de egentligen kämpar för att krossa framtiden för sina barn och barnbarn.

Annonser