image

Välfärds-logiken och anledningen till att många idag lever hyfsat bra även om det är klassat som fattigt i Sverige, är just pga att välfärdens grund-princip är att ”man ger och man tar”.
Det är hela kärnan i Sveriges uppbyggnad. Ett fenomenalt system som hjälper de svaga. En sorts försäkring ifall livet skiter sig.

Ett sådant system fungerar enbart om moralen är hög hos folket. En form av omedveten tillit där alla vet att de flesta gör sin plikt till att ge tillbaks till samhället. Ett mer medmänskligare system har jag i vartfall aldrig skådat med mina ögon. Man ger och man tar, det är Sveriges grund-kärna och just därför är landet så utvecklat med en hög moral(hade) och sunda värderingar.

I våra länder då? Hahaha ursäkta. Men nej där finns inga sådana system då moralen är låg, korruptionen är hög och ledarna är idioter som ärver tron, dessutom med radikala religioner där alla enbart vill värna om sitt ”lag”. Växer man upp i ett sådant system, så kan ni ge er fan på att sinnet är inställt på just det, överlevnad.

Vad tror ni händer om man tar in folk utan att kunna anpassa dom till det nya livet? Enkelt, de tar med överlevnadsinstinkten hit, man är primitiv i sitt tänk i ett land som redan ger mer än tillräckligt. Sverige och de hycklande ”hjälparna” har tagit sig vatten över huvudet. Man är redo att offra hela landets grundsten för att försöka framstå som någon sorts humanitär stormakt och det är inte gaphalsarna som får betala för det.

Därför kommer välfärden att krascha, man tar mer än man ger. Det är en av syftena med flykting-melodin som makteliten tillsammans med den privatägda median spelar på.

Välfärden är en form av självförsörjande. Det är just detta gloablisterna(Bonnier, Wallenberg etc.) vill krossa. Sverige ska inte kunna klara sig själv utan de övriga imperialist-ländernas hjälp. Det förklarar även varför man driver bort bönderna och släpper in storföretagen.

Man sätter Sverige i ett ekonomiskt koppel, där framtiden blir att man blir tvungen att öppna rövhålet om tex pappa USA el farbror Nato ber om det, annars drar man åt kopplet och landet kvävs sakta från insidan.

Annonser