image

Aftonbladet ägs bland annat utav Schibsted, Sveriges andra halva av propaganda-myntet som håller svenskarnas informationsflöde i ett järngrepp, efter Bonnier klanen. Schibsted ägs i sin tur av:

”Goldman Sachs & Co Equity, Security Client Segregation äger 3,7 % av aktierna (2012) och är fjärde största ägare. Därefter kommer bankerna The Bank Of New York Mellon (femte största ägare) med 3,5 %, JPMorgan Chase Bank, Nordea Treaty Account (sjätte största ägare) med 3,5 %, Deutsche Bank AG London (sjunde största ägare) med 2,6 %, State Street Bank and Trust Co (åttonde och nionde största ägare) med en post på 2,4 % och en på 2 %, JP Morgan Clearing Corp. (tionde största ägaren) med 1,8 %, Clearstream Banking S.A. (elfte största ägaren) med 1,4 %, JPMorgan Chase Bank (tolfte största ägaren) med 1,4 %, SHB Institutional Sales med 1,0 %, JPMorgan Chase Bank N.A. med 1,0 %, Skandinaviska Enskilda Banken med 0,9 %, Citibank NA London Branch med 0,8 %. De internationella bankerna äger lika mycket som Blommenholm Industrier AS som är den största ägaren med 26,1 % av aktierna.”

Tadaa Amerikanska banker, de flesta namn här bidrar även med enorma summor till krigsindustrin som bland annat jämnar Mellanöstern med marken så att man enkelt kan stjäla naturtillgångarna, men även för att strategiskt kunna dominera olika delar utav världen.

Samma pengar som man ger till mindre trevliga grupperingar likt isis och nazi-juntan i Ukraina. Detta är inget nytt, så här har USA gjort flera ggr genom historien. En brilliant taktik, du sponsrar radikala grupper i landet du vill sänka och njuter av showen. Landet krossas från insidan då primitiva babianer opererar med avancerade amerikanska vapen mot regeringen, presidenten, kungen el whatever.

Sen kan USA med sina allianser enkelt gå in i länderna, skylla på att man vill få ordning el införa ”demokrati” men i skuggan så plundrar man länderna och bygger upp baser för framtida olagliga invasioner.

Så om nu dessa banker ligger bakom Aftonbladet och med andra handen sponsrar isis, är det fel att dra en slutsats som låter så här:

Jag personligen tror att man genom rubrikerna på bilderna vill pika befolkningen om att något snart kommer att hända. När det väl smäller så kommer folket att säga ”AHA media hade rätt, man kan lita på media”.
Journalisterna har ingen idé om helhets bilden, de vill tjäna sitt levebröd och göra karriär. Vilket betyder att de ska lyda sin chefsredaktör som i sin tur får sina order uppifrån.

Alla nyheter som florerar i det stängda avloppet av lögner och propaganda ägs utav finansfamiljer el banker. Sverige använder ofta TT el Reuter som även de är privata företag. Så i det stora hela kan man trycka vilken sörja man vill och repetera det till den grad att folket börjar tro på det. Sveriges informationsflöde styrs utav amerikanska banker, låt det sjunka in en liten stund.

Nästa steg kommer att bli rädsla och total panik, vilket kommer att kunna utnyttjas av makteliten för att driva Sverige ännu närmre USA och deras väpnade milis NATO. Även för att införa mer restriktioner, kontroll och regler som kommer att begränsa folkets frihet ännu mer. En rädd befolkning tänker ej rationellt, en rädd befolkning går med på vad som helst för att få ordning i landet. Tyglarna kommer att stramas åt och speciellt på internet där alternativt information finns att finna, alternativ media är inget makteliten gillar.

Tredje steget blir att folkets förakt mot islam kommer att skjuta i taket. Risken finns att man kommer stämpla alla med mörkare ton för muslimer. Som sagt man tänker ej rationellt. Detta med tiden kommer att skapa ett inbördeskrig liknande scenario i Sverige. Återigen kommer detta leda till att makteliten kan införa en polisstat och i värsta fall ser vi Nato militärer på svensk mark. Under parollen ”för folkets trygghet/säkerhet”.

Snart kommer det att smälla på svensk mark. Var så säkra på det. Håll er fokuserade om ni rör er på folktäta platser som tex Stockholm city, Ullared, konserter och dylikt. För guds skull håll ert sinne vaket, alla mörkhyade är inte av ondo.

 

 

 

Annonser