image

Jag var nyligen i London för att uppleva staden och dess struktur av samspel mellan människor och hur samhället är uppbyggt. Då jag har ett öga för detaljer och kan snabbt se mönster så insåg jag ganska tidigt under resans gång att denna staden mellan raderna är den perfekta prototypen för den framtida världen och framförallt vart Sverige är på väg. Skalar man av allt detta turism jippo och ser staden genom globalisternas ögon så förstår man även Sveriges utveckling.

Det första man möts av när man rör sig från flygplatsen och in i staden är enorma intryck av reklam överallt. Storföretagen och etablerade kedjor har liksom ätit upp hela staden, några privata småföretagare gick inte att skåda, i vartfall inte i hjärtat av London. Samma typ av storföretag och kedjor gick att hitta med gång avstånd precis överallt. En burger king här, en till några hundra meter bort.

Gick man in i några av butikerna så slår det aldrig fel, vartenda gång jag tittade på personalen så var det enbart minoriteter och i bästa fall 1-2 vita, med ibland en manager roll. Minoriteterna jobbar stenhårt, långa arbetstider då storföretagen vill mjölka vartenda timme av dygnet. Jag frågade en afrikansk kille om lönen, han fnittrade till lite hopplös i blicken utan att svara. Det var tydligen svaret, så jag utgår från att lönerna är katastrofalt låga.

Ingen sammanhållning mellan personal heller, ingen värme, alla visste sin plats liksom, höll sig på sin ruta och att håva in pengar var det enda målet för alla i butiken. Är ganska säker på att de inte direkt håller julbord med jobb och dylikt. Säkerligen enbart interna tävlingar där man ska tävla om vem som säljer bäst.

Jag tog en tur ut i olika ”getton”. Det skiftade mellan getton med gangster inslag el getton med radikal islam inslag. Till den graden att de var majoritet. Jag frågade en arab om det med sharia poliser är sant, så sa han ”ja, på många ställen här”. En sorts religiös polis som säger till folk vad som gäller i detta område, tex ingen alkohol.
Man kände snabbt hur allt var förfallet utanför staden, synen av fattigdom var ganska tydlig på vissa. De lever i en egen värld liksom, där defintionen på framgång är när man lyckats hitta ett jobb i centrum för att tjäna en högre klass välmående människor.

Sätt detta i kontrast till Sverige så ser man det glasklart. Refugees är den nya arbetarklassen. Samma jobb, halva lönen utan villkor. Finanseliten som äger enorma delar av storföretagen kommer då så klart att låtsas bry sig om alla stackars flyktingar för att uppmuntra folket hit. Familjen Bonnier går via sin media och dess nyttiga idioter”journalister”, Wallenberg och andra finansfamiljer/personer sprider kulturen till sina företag. Där uppmuntrar man personalen, policy, reklam osv till minoriteters fördel. Går före i anställnings kön, araber och afrikaner på tv-reklam dagligen. Broschyrer, tidningar, butiker, samhällsstrukturen formas om till minoriteters fördelar. Även på tv då några ur finanseliten äger delar av media. Där sätter man minoriteter på folkkära tv-program,serier och Hollywood storsäljare. För kom ihåg att finanseliten opererar på en global nivå, gemensamma mål, gemensamma intressen, nämligen profit and expansion.

Man vill hela tiden normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige. Krossa enigheten och krossa nationalstaten för att göra landet beroende av just utländska banker och storföretag. Vilket i gengäld kommer att ge tillbax mer makt åt just dessa två. En utopi av ett kedjat belånat land med billigare arbetskrafter, den nya slavklassen.

Wallenberg snyftade om flyktingarnas situation för några månader sen, det var inga medmänskliga tårar. Det var glädje tårar, för nu visste Wallenberg att alla hans företag i framtiden kommer att ge mer vinst och lägre kostnader. Kom ihåg att ca 40% av börsen är Wallenberg-företag. Över 2000 miljarder kronor, mer än hela statsbudgeten. Så nog fan kommer denna familjen att snyfta åt flyktingarnas situation.

Det har redan börjat i sin start-fas. Man sätter enormt ljus på minoriteter idag. Man kan få dom via arbetsförmedlingen så att företagare betalar mindre i lön. Man mutar in detta i företagarnas sinne. Anställ mörkt, bli rik. På flera arbetsplatser idag kan man möta människor som inte ens kan prata svenska el engelska. Även på jobb som är av betydande karaktär, där det även kan påverka andras liv. Inte nog med det, flyktingarna själva skapar ännu fler ”jobb” till minoriteter.

Det har blivit en lukrativ bransch, denna accepterade formen av människohandel. Många idioter och socialt handikappade individer går idag runt med ett leende och med ett visitkort i tron om att de är framgångsrika affärsmän till priset av ett mänsklig lidande. Eller som nyligen har öppnat ett boende som mer liknar en soptipp, cash is king. Eller en god-man som tjänar 90.000kr i månaden. Alla kan få en bit av kakan så länge de uppmuntrar vansinnet. Folkets moral tvättas bort av pengar och status. Det är så du krossar ett lands struktur, attackera kulturen och moralen.

Vid sidan av detta driver man på ttip, ett handelsavtal som kommer att ge utländska företag slagkraft i Europa. Bitarna är många men leder till samma bild.

Det är den framtiden som väntar oss. En kall värld där det enbart finns de som har mycket el de som inte har något alls. En enorm klyfta, där den på botten ska hålla soffan ovanför huvudet åt den på toppen till att sitta på. Ett ”demokratiskt” arbetsläger, ungefär som nu fast hundra ggr värre och ännu mer lidande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser