http://omni.se/start/6OEQ

Soran ismael själv spär ju på hatet med sitt offer-snyft, där han konstant pekar på folk och gapar ”rasism”. Han har gjort karriär på att spotta svenskarna i ansiktet och fråntar deras rätt att värna om sitt land, när han samtidigt uppmuntra kurdisk nationalism och vill att kurderna ska få sitt egna land.

Var stod denna mannen när Sverige dränktes i våldtäkter och kvinnobrott från primitiva kulturer utan chans till integration/assimilation? När hedersbrott ekar i samhället till följd av hans rasism svammel?

Han har själv varit en bidragande faktor till att lägga locket på och förvandla samhället till en tickande bomb som han nu bölar om.
Han kan ta sin selektiva antirasism och köra upp den i sin håriga kurd röv. Han kommer att fly alright och inte är det svenskarna som kommer att jaga honom. Det blir vi som får äta upp hans hycklande svammel.

Ännu en Bonnier-blatte som används utav makteliten för att normalisera ett icke svenskt Sverige och därigenom krossa nationalstaten för att utländska banker och företag ska plundra landet och bygga upp det knutet till hopplös lån och vinstmaximerande avtal.

Soran själv tror att han gör karriär pga sin humor och kompetens. They all do.

 

Annonser