http://www.svd.se/usa-rustar-upp-i-osteuropa/om/det-skarpta-sakerhetslaget

Just nu spelar man ut tre pjäser för att krossa nationalstaterna i Europa. Tre mycket effektiva vapen som man successivt spelar sida vid sida mot nationerna. Folket har absolut ingenting att säga till om i denna absurda form av ”demokrati”.

Allt bestäms och klubbas igenom bakom stängda dörrar bakom rökridån partipolitik. Qui bono(who benefits), där lär ni finna ert svar på vem som drar i spakarna för att krossa Europa från insidan och därigenom kapa länderna genom att återbygga upp dom med ett ”räddningspaket” i form av hopplösa lån från globalisternas banksystem, som är baserat på en evig skuld och ränta. Men även genom att låta globalisternas storföretag få fritt spelrum där de kan vinstmaximera i sönder folkets hälsa, miljö och natur, samt djurlivet.

De tre pjäserna man spelar ut just nu är:

1. TTIP ”The Transatlantic Trade and Investment Partnership”. Det transatlantiska handelsavtalet mellan USA och Europa. Vilket man spelar i skuggan av allt vansinne som händer i Europa just nu. Medan folket är upptagna med andra problem som Europa möter just nu, så driver man sakta fram detta avtal. Avtalet innebär i klartext att USA kommer att få våldta Europas länder via storföretagen samt genom att infektera länderna med genmodifierad mat, kemikalier i mat/natur/produkter och djurlivet. Läs mer om det på min blogg: https://crystalklart.wordpress.com/2015/07/30/nej-till-ttip/

2. ”Mångkultur” och minoritets-makt. Genom att dränka Sverige i mindre utvecklade kulturer och samtidigt munkavla svenskarna så normaliserar man bilden av ett icke svenskt Sverige. Då mindre trevliga sidor utav våra kulturer och religioner är mycket aggressiva i sin expansion. Eftersom svenskarna är mer toleranta än någon som ligger i koma så kan ni själva räkna ut vart detta kommer att sluta. Med tiden kommer flyktingströmmarna/invandringen att pressa sönder landet och dess välfärdssystem och även här kommer nationalstaterna att krossas från insidan.

3. Nato-propagandan, genom att konstant spela på kortet ”ryssen kommer” så paralyserar man folket subtilt till att av ren rädsla bli mer vänliga till USA och dess allianser. Dessa allianser driver på sin privata milis Nato till att expandera på svensk mark för att strategiskt komma närmre Ryssland. Samtidigt som samma globalist media pekar på Putin som den skyldiga. Vilket är helt ofattbart att man ens köper detta nonsens. Putin är inget helgon, MEN det är inte han som har satt halva planeten i brand och nu håller på att krossa Europa med dess eftereffekter. Den stora onanerande elefanten i rummet är och förblir USA och dess allianser.

Om nu Sverige OFFICIELLT binder sig till Nato så innebär det amerikanska problem på svensk mark. Putin har varit tålmodig som inte reagerat på deras provokationer tills nu. Men skulle USA gå över gränsen så kan ni ge er fan på att Putin kommer att agera. Med all rätt, så länge USA stoppar sina händer i andras smutstvätt så kommer där även komma konsekvenser. Ryssarna har överlevt två världskrig. Den röda armén under WW2, var tio ggr värre än nazisterna. En brutal och hänsynslös armé. Det är inget land man vill komma i konflikt med.

Dessutom om Nato placerar sina baser och kärnvapen-ramper i Sverige så kan ni räkna med att Sverige där har tagit parti i ett krig som inte är Sveriges ensak. Detta öppnar upp Svergie för ett kärnvapenkrig.

Mycket som händer just nu och den kommande tiden kommer att skaka om hela Europa. Såvida inte svenskarna sparkar ut de korrupta svinen som driver landet mot en total undergång.

Be ready.

Annonser