http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/03/26/tva-haktade-for-kidnappning-och-valdtakt/

Fy fan, myndigheterna ber ju nästan om det. Förstår dom inte vilka signaler detta ger utåt sett? Att så fort man saknar identitet el snyfta ihop en offer-story så går man fri.

Läget gällande kvinnosynen från våra länder och dylikt är redan en katastrof. Kommer man sen till lättklädda ”svennehora” land så är utgången ganska given att just brott mot kvinnor och hedersbrott kommer att öka lavinartat. Sverige hinner helt enkelt inte med att behandla dom som kommer. Så nu blir befolkningen lidandes istället. Man hinner hjälpa tio, samtidigt som 100 slinker in i samhället direkt från misär och i vissa fall krig.

Jag har träffat många från dessa länder. Även när jag var yngre så var ”svennehora” mentaliteten ett problem. Vi pratar om för ca 20 år sen. Bättre idag? Då ska vi tänka på att på den tiden ”fungerade” integrationen halvt. Det gör den inte idag.

Man importerar bort jämställdheten och det i sin tur skapar ett ganska så fientligt klimat för kvinnor och hbtq folk. I framtiden kommer kvinnor här likt våra hemländer att inte känna till någon annan värld än just mannens. Det kommer att bli så normaliserat att till och med kvinnorna kommer att försvara det. För det är just precis det som händer i våra länder. Kvinnorna får snabbt skulden el försvarar mannen.

Det förklarar även varför många som kommer är just män. Kvinnorna har ingen talan även om de skulle vilja lämna landet. Mannen går först, sen bilen och till sist kvinnan. Ungefär som i många förorter i Svergie.

 

Annonser