Videon är ett perfekt exempel på hur vi är formade att enbart reagera på en viss typ av rasism. Nämligen den som påverkar oss mörkhyade. Eftersom vi alla vet att färgad=offer. Så fort vi bevittnar någon form av situation där färg inte får sin vilja igenom el blir påhoppad så blixtrar det till i sinnet och man får instinktivt flashbacks till propagandan i median och skolorna. Där man kommer ihåg, slaveriet, Mellanöstern, hitler, den hemska onda vita mannen. Alla subtila budskap genom film där den vita ofta framställs som en översittare/mobbare/priviligerad silversked i röven typ.

Vilket leder till att vi snabbt reagerar el vill stå upp för den ”svaga”. Detta förklarar även varför speciellt vi invandrare direkt tar ”broshans” parti, vi känner en samhörighet för vi är ju med offer. Därför håller många av oss bruna munnen stängd när invandrare beter sig illa. Vi skäms, vi förnekar och många av oss använder sin offeroll som en räkmacka genom livet.

Men inte någonstans genom propaganda kanalerna tar man upp den vita mannens lidande. Inte ett ljud om tex slakten på vita i Sydafrika, det ursäktar man med ”vad har dom där att göra” ”de mördade svarta under apartheid så nu är alla vita skyldiga”. Helt hjärndöda argument som inte en chans i världen hade fungerat om retoriken användes på en mörk minoritet. Inte heller talar man om alla vita européer som far illa i takt med den oansvariga migrationspolitiken som drivs fram idag. El om hur vänsteraktivister gapar ”döda vita män” el hur ”hata vita cis män” har blivit en hipp trend idag.

Idag är man helt förlamad i sinnet gällande förtryck el rasism mot vita. De förtjänar det helt enkelt, en form av kollektiv vit skuld som alla bär på och som alla ska få betala för i all evighet. Medan vi kan dansa igenom hela livet på vårt snyft, även om alla färger har dragit sitt strå i barbar stacken, så tycks enbart den vita få bära skammen. Det har gjort människor i Europa till ett självhatande
folk, men som även formar oss minoriteter till arroganta översittare som förväntar oss en VIP biljett genom livet, förväntar oss en positiv särbehandling.

Det gör att alla minoriteter som går under offer stämplen helt fria från skyldigheter. Varför skulle de? Det är ju aldrig individens egna ansvar när det handlar om oss. Det är och förblir den vita mannens fel, inte enbart en man, utan hela den vita befolkningens fel att många av oss inte kan bete sig som civiliserade människor.

Se videon, den sätter verkligen färg på det jag pratar om. Som många och framför allt ”broshorna” försöker sopa under mattan. Ett växande problem och som med tiden kommer att ställa färg mot färg. Är man emot rasism så hoppa av den selektiva hjärntvätten. Inget mänskligt lidande väger mer än ett annat mänskligt lidande, ingen färg ska behöva sota för vad någon annan har gjort igenom historien. Tro mig, hade vi följt den mallen så hade många av ”offren” själva hamnat på sophögen.

Alla minoriteter har sin surfingbräda någonstans i historien och det använder man än idag för att få förtur. Jag klandrar inte dom, då systemet belönar detta beteende och uppmuntrar det.

Annonser