https://morklaggning.wordpress.com/2016/03/28/den-fortrangda-nationen/

Tryck på länken och läs.

Tycka vad man vill om nationalism. Även om jag inte direkt kopplar ihop det med ”rasism” ”hitler” och annan nonsens propaganda som globalisternas media försöker hjärntvätta folket med.

För mig är nationalism ett enat land och ett enat folk. Ett land där makten utgår ifrån folket, ett land där pengarna går tillbax till folket, ett land utan en privatägd media som har ensamrätt på ”sanningen”. Ett land för folket och för rättvisa. Ett självständigt och ett självförsörjande land med sunda samarbeten med övriga länder.

Oavsett från vilket land man nu kommer och är nationalist i, så ska man respektera övriga människors rätt till att stå upp för sitt land. Jag kan tex inte vifta med mitt hemlands flagga och värna om mitt arabiska folk, men samtidigt på bortaplan frånta den rätten ifrån tex svenskarna.

Jag vet hur nationalistiska araber, albaner, somalier, serber, latino osv är. Alla bortom Sveriges gränser är enormt stolta över sina länder och sitt folk. Man tatuerar in sina flaggor, man firar sina dagar, man hyllar sina länder. Det är rent naturligt och skapar enighet mellan folket i landet.

Det är oerhört viktigt att bevara våra olika kulturer, livsstilar, språk osv. Det gör oss unika och det gör oss spännande för andra att ta del av.

Tyvärr finns det krafter idag som av finansiella skäl vill krossa denna enighet och självständighet. Man vet om att nationer utan gränser och enighet är en dröm för storföretagen och bankväldet. Ett splittrat okunnigt, förvirrat, osäkert folk är en enkel match att plundra.

Därför är man bestämd till att krossa alla nationer. I våra länder genom krig och här i väst genom knäppa ideologier, ”mångkultur”, minoritets-makt och den privatägda medians propaganda.

Därför vill man så gärna röra ihop nationalism med rasism.

Jo jag vet att de flesta svenskar i sin trygga bubbla vill tro på en värld utan gränser där alla kramas och äter våfflor med varandra.

Det hade varit underbart med denna ”jag är jordens skapelse” vision. Tyvärr är de kulturella och religiösa skillnaderna för dominerande. Svenskarna måste sluta utgå ifrån att hela världen är lika självklar och fredlig som deras egna trygga vardag. Kanske om 500 år kan vi börja jaga denna fantasivärld.

Ska vi snacka reality, well då är just nu den bästa lösningen mot gloablisterna, enade självständiga, självgående länder med ett utbildat och ett starkt folk.

”Nationalismen hotas inte bara av personliga preferenser, av det slag som Fredrik Reinfeldt med sitt abnorma hat gentemot sverigedemokraterna iscensatte under sina åtta år vid makten. Inte heller utgör identitetspolitiken det främsta hotet. Globalismen är det största hotet. Det är den ”psykos” som drabbar politiker som inte är tillräckligt ”nationellt vaccinerade”. Lågutbildade svenska politiker är ofta ett lättfångat byte. Med en välvillig tolkning agerar de som ”nyttiga idioter” för de krafter som vill se vårt land på komposthögen.” – Sug in de orden… MED EN VÄLVILLIG TOLKNING AGERAR DE SOM ”NYTTIGA IDIOTER” FÖR DE SOM VILL SE VÅRT LAND PÅ KOMPOSTHÖGEN, AMEN!!

Annonser