http://www.etc.se/inrikes/myndigheten-ar-kopt-av-matjattarna

Ingen direkt chock och visar ganska tydligt återigen hur korrumperat Sverige är. Landet och övriga EU ligger i händerna på utländska finansiella intressen. En finanselit som består utav affärsmän som vars enda mål är att förvandla jorden till ett enormt vinstmaximerande pyramidspel. Genom banker, storföretagen och den privatägda median så formar man folkets attityd så att det speglar det som ger vinst. Varesig om det gäller krig, flyktingar, mat, djur, natur, läkemedel osv. Så förblir slutmålet detsamma.

De åsikter man ofta har idag gällande dessa ämnen el andra ämnen som är kopplade till finanselitens pyramidspel är ofta inprogrammerade subtilt genom reklam och hetsen från privatägd media. Därför är det ingen direkt chock att många i Sverige har identiska åsikter om nästan allt. De läser ju och ser samma begränsade informationskanal.

De få som vågar att titta över illusions muren, de stämplas som konspirationsteoretiker, rasister el foliehattar. För delar man inte samma åsikt som majoriteten gör så blir man utfryst och utskrattad, så illa är yttrandefriheten idag.

Är du inte högst upp och cashar in, så är sannolikheten mycket stor att du är med oss övriga 99% på botten. Samma finanselit driver på krigen genom att ekonomiskt bidra till industrin, de gör oss lagom sjuka med maten som pumpas med kemikalier och socker, de håller oss lagom sjuka med mediciner och vacciner. Oavsett vart vi vänder oss så är deras tentakler där och plundrar nationerna och folket på både ekonomi och hälsa.

”Livsmedelsverket borde fråntas sitt uppdrag att ge råd kring kost och hälsa.

– Jag menar att de är korrumperade, det finns inget annat sätt att beskriva det, säger Ralf Sundberg.

Han tror att Livsmedelsverkets verkliga mandat är att gagna livsmedelsindustrin, snarare än att värna om människors hälsa.”

Annonser