image

Är detta en burk välmående vaniljglass?

Nej för detta är Aftonbladets redaktion. Ni vet dom som kallar sig för ”journalister” men egentligen är inget annat än repeterare som sitter dagen lång i sina innetofflor och ctrl+c, ctrl+v från global mainstream media. Mycket ofta är det privatägda Reuters el TT som man hänvisar till.

De skriver precis det som deras arbetsgivare kräver för att få göra sin karriär. En karriärs-människa är inte intresserad av folkets bästa el nationens bästa, glöm det. De vill uppåt, de vill ha status och meningslösa priser.

Dessa repeterare bor inte i Rinkeby el Rosengård. Nej nej, detta är medelklass och uppåt. Deras gator är lika vita som bilden ovan. Välmående och trygga, vilket de ofta använder som en mall för att bedöma övriga delar utav landet. ”Jag ser inget våld el våldtäkter på min gata, så då måste resten av landet vara lika bra. Sluta gnäll era rasister”.

Det närmsta ”mångkultur” repeterare kommer är när de besöker sin lokala pizzeria. ”Achmed är så trevlig, så underbart det är med mångkultur”. De öppnar aldrig sitt hem för behövande el ens volontärsjobba på boenden. Men de är fan ta mig snabba med att göra karriär på människors lidande genom att twittra om sin ”godhet”, skriva snyft inlägg och lura hit folk till att ta vansinnes risker för att repeterarna inbillar världen att Sverige är som deras egen gata.

Repeterar-utbildningen är klassat som ett status jobb idag, med jobbet kommer bekräftelse, förmåner, galor, publicitet, bra lön med bonusar, nya märkvärdiga kontakter osv. Dessutom är repeterare knutna till studielån efter många års hjärntvätt i skolan. Så med andra ord, så länge nuvarande system och samhällsstruktur råder, så förblir repeterarna vinnare, de är beroende av systemet och konstant står de i skuld till systemet. Att lyda ger dom en rak väg till karriär. Svårare än så är det inte.

Aftonbladet ägs utav schibstedt som i sin tur ägs utav:

”Goldman Sachs & Co Equity, Security Client Segregation äger 3,7 % av aktierna (2012) och är fjärde största ägare. Därefter kommer bankerna The Bank Of New York Mellon (femte största ägare) med 3,5 %, JPMorgan Chase Bank, Nordea Treaty Account (sjätte största ägare) med 3,5 %, Deutsche Bank AG London (sjunde största ägare) med 2,6 %, State Street Bank and Trust Co (åttonde och nionde största ägare) med en post på 2,4 % och en på 2 %, JP Morgan Clearing Corp. (tionde största ägaren) med 1,8 %, Clearstream Banking S.A. (elfte största ägaren) med 1,4 %, JPMorgan Chase Bank (tolfte största ägaren) med 1,4 %, SHB Institutional Sales med 1,0 %, JPMorgan Chase Bank N.A. med 1,0 %, Skandinaviska Enskilda Banken med 0,9 %, Citibank NA London Branch med 0,8 %. De internationella bankerna äger lika mycket som Blommenholm Industrier AS som är den största ägaren med 26,1 % av aktierna.”

Amerikanska banker, förstår ni att svenskarnas informationsflöde bollas mellan finansfamiljer likt Bonnier och amerikanska banker. Affärsmän med ett enda mål i sikte, nämligen vinstmaximering/expandera. För att göra detta bäst så måste nationalstaterna falla. Utan gränser och utan enighet så finns det inget tak för vad dessa affärsmän kan uppnå med världen och speciellt Europa.

Därför säger arbetsgivaren till repeterarna att skriva om det som speglar affärsmännens intresse. Varesig om det är destruktiv globalisering för att krossa Europas länder el om det är krigsindustrin för att krossa Mellanöstern. Där de tjänar pengar, där kommer pekpinnen att peka.

Repeterarna är på en a need to know basis, de är upptagna med att göra karriär och belönas därefter. En vit segregerad välmående grupp av människor har alltså ansvaret att göda befolkningen med rena lögner och privatägda intressen. Låt det sjunka in en stund.

”We become slaves the moment we hand the keys to the definition of reality entirely over to someone else, whether it is a business, an economic theory, a political party, the White House, Newsworld or CNN”

Annonser