image

Jag har vid flera tillfällen tagit upp attackerna mot nationalstaterna som bedrivs av en finanselit(Bonnier,Wallenberg, schibstedt osv) som vars främsta mål är att bryta ner nationerna och öppna upp dom för storföretagen och bankerna. I Europa genom mångkultur, minoritets-makt och knäppa ideologier. I våra hemländer genom krig, radikala grupper och förödelse.

Slutmålet är densamma, att försvaga samtliga nationer för att dels stjäla naturtillgångar, resurser och binda upp länderna till hopplösa lån men även för att bryta en enad majoritet och allt potentiellt motstånd.

Bilden nedan är ett perfekt exempel på hur man subtilt försöker göra detta i Sverige. Genom att successivt kväva majoritetens traditioner, kulturer och stolthet. Det börjar med tramsiga saker som pepparkakor, glass osv, för att kamouflera agendan som ett mindre trams att bry sig om. Folkets tolerans nivå höjs och då börjar man ge sig på lite tyngre saker, så som tex nationalsången, svenska flaggan osv.

Vid sidan om detta så spelar man subtilt ett annat spel. Man ger minoriteter mer utrymme, deras kulturer och livsstil förstärks. Man ger minoriteter utmärkande jobb, tv-tid i folkkära program, all reklam på tv fylls på med minoriteter. Litteratur i skolor som är tryckta av Bonniers bokförlag formar sin mall efter just detta. Man vill helt enkelt normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige. Det slutgiltiga budskapet är att det finns inga svenskar och det finns ingen nation som heter Sverige. På så sätt äter minoriteter upp landets enighet, samhällsstruktur och funktion. Man krossar länderna från insidan.

De som är emot denna agendan är ”rasister”, medan dom som är för är ”antirasister”. Svenskans överlag är ju goda fredliga människor och vill så klart bekämpa detta hjärnspöket ”rasism” som Bonnier media har hjärntvättar folket med. Så det slutar med att folket driver på finanselitens agenda utan att själva veta om det. De tror att de kämpar för godhet och rättvisa, men sanningen är att man gräver sin och landets egen undergång.

Bokfölaget som tryckt boken nedan heter Sanoma. Så fort jag såg bilden så tänkte jag direkt att detta stinker Bonnier. En enkel knapptryckning på Google:

”Bonnier förvärvar WSOY, Finlands ledande förlag inom allmänlitteratur från Sanoma och säljer samtidigt Bonnier Utbildning.

Köpet av WSOY är ett led i Bonniers ambition att växa på den finska marknaden.

– WSOY:s starka ställning i finsk kultur och arv inom bokutgivning ger oss mycket goda möjligheter att attrahera de bästa medarbetarna och de starkaste författarskapen och att stödja deras litterära strävanden,” säger Maria Curman, vd på Bonnier Books i ett pressmeddelande.”

Stirra er inte blinda på islam, detta här går högre upp, där sitter inga muslimer, de är enbart pjäser i ett större ekomiskt spel, precis som partipolitiken. Follow the money.

Läs mer om attackerna mot nationalstaterna här:
https://crystalklart.wordpress.com/2016/03/01/den-subtila-sjalvhatet/

https://crystalklart.wordpress.com/2016/02/20/nationalstaternas-fall/

 

Annonser