image

http://m.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.3008915-alice-teodorescu-vart-sjalvforakt-forsvarar-andras-integration?utm_source=m.facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=redirect

”För en del andra, inklusive undertecknad, har det ”oskyldiga” tilltaget i lördagens Mello renderat en känsla av sorg. Varför ägnar sig svensken åt självskadebeteende gång på gång? Varför skäms vi så mycket för våra symboler och vårt ursprung, samtidigt som vi utan omsvep omfamnar andras? Kan man ens förstå andra om man inte förstår sig själv?”

Åh min käre Alice, tillåt mig att förklara ert självskadebeteende. Du förstår om makteliten har som mål att krossa nationalstaterna och därmed öppna upp Sverige för utländska finansiella intressen. Så måste man först värma upp landets attityd och folkets sinne så att de omedvetet accepterar sin nations undergång. Ungefär som när man bygger lego, bitarna måste klaffa, så man formar folket i ena änden och driver på sin destruktiva agenda i den andra änden.

Hur gör man detta då käre Alice?

Det är inte så komplicerat. Då de som vill krossa nationalstaten är affärsmän, ren business med andra ord. Här hittar vi namn som Wallenberg, Bonnier, schibstedt(ägs av amerikanska banker), Hjörnes Stampen och många fler. Men dessa fyra är kanske de mest dominerande vi ser idag. Dessa använder sin makt över banker, företag och media för att forma folkets attityd subtilt genom media, reklam, folk-kära program osv. Men även genom att fylla politikers, journalister, kändisar och betydelsefulla personers mun med pengar och status så att dom talar det finansiella språket.

Detta är på en global nivå då dessa business-män finns över hela världen och de alla kliar varandras rygg. Man är bestämd att krossa nationalstaterna och enigheten för att på så sätt knyta ihop deras gemensamma nämnare nämligen makt och pengar utan gränser och utan motstånd.

Folkets sinne måste alltid spegla finansiella intressen. Om det så är konsumtion, flyktingar, läkemedel, maten, krigen osv. Så därför är det ingen direkt överraskning att folks åsikter idag speglar just finanselitens intresse. Hata Ryssland, för krigen i Mellanöstern, för flyktingströmmar, beroende av konsumtion och ytligheter osv. Inte är det heller en direkt överraskning att man använder minoritets-makt och selektiv ”antirasism” för att sopa vägen ren och munkavla alla som kritiserar detta vansinnet.

Folket i Sverige och i övriga Europa är formade efter en mall, de flesta har snarlika åsikter, ”kunskap” om precis allt. Där man bollas mellan rökridån partipolitik. Tillåt mig att fråga, om Sverige har haft alla partier och ideologier vid makten, men landet fortsätter ändå att sjunka djupare och djupare, säger inte det en hel del? Jag säger bara följ pengarna, de som kontrollerar pengarna styr även politiken.

Partipolitik är bara en teater, där man skiftar partier vart fjärde år och sparkar undan benen successivt för nationalstaten Sverige. Att man bollas mellan olika partier är för att folket ska fortsätta ha hoppet och tron om en bättre framtid om man byter skal på ett redan ruttet finansiellt system.

Jag har följt detta i många år och jag har läst mina ögon trötta och fördjupat mig i det vi är formade att tro oss veta. Jag lovar er och märk mina ord väl, framtiden kommer att bli ett rent helvete för precis alla förutom de som gynnas utav detta, nämligen den gyllene 1%:en. En mörk framtid väntar Europa och världen med för den delen.

 

 

Annonser