http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/02/18/ni-maste-ge-flyktingarna-jobb-aven-om-det-inte-ar-riktiga-jobb/

😱😱😱😱 vad säger han? Påstår han att dom som kommer hit ska ha skyldigheter och jobba? Hur fan vågar han påstå det? Hela Sverige är ju vana att se på alla med en brunare nyans som offer. Man placerar dom direkt i naawwee snyft facket och behandlar dom som kommer därefter.

Hur ska människor kunna assimileras in i samhället när man hela tiden ser på folket som offer? De flesta är inte ens från krigsdrabbade länder, så genom att stämpla folk som offer så har man redan där vant dom vid räkmacka livet. För svenskar är godhjärtade fredliga människor= naiva och lättlurade.

Låt oss leka med den kalkylen lite. Om folk kommer hit från länder där överlevnads instinkten är hög. Tex först till kvarn, roffa åt sig så mycket man kan, ja ni vet överlevnad. De kommer till ett land där människor står med ett stort naivt leende och snyftar åt allt. Där allt är gratiz och ju mer du lider och gnäller ju mer får du… Hmmmm vad kan gå fel🤔

””När han nu ska välja ut sitt bästa råd till Sverige för att underlätta integrationen blir det: ge dem enklare jobb istället för bara ersättning.
– Låt dem städa stranden eller gatan. Men ge dem inte bara pengar för att göra ingenting. Jag är ledsen, men det är ett stort misstag. Pusha dem att göra någonting.

När du ger dem pengar väntar de och väntar. Sedan har du lärt dem att vara lata, säger han.
– Jag var officer och när soldaterna inte hade något att göra sade vi till dem att flytta stenar från en plats till en annan. Och därefter fick de flytta tillbaka dem. För om de inte har något att göra så kommer de att fajtas. Så Sverige måste hitta vilket jobb som helst till dem. Städa eller något. För utan jobb kan de bli fiender.”

Annonser