Fler och fler börjar se attackerna mot nationalstaten. Det kommer att stegra ganska mycket de kommande åren. Sverige och svenskarna måste upphöra att existera i folkets sinne.

Makteliten vet att utan gränser och utan enighet så är Sverige en enkel match för storföretagen och bank-imperiet. ”Mångkultur” är ett av de mest effektiva vapnen att successivt byta ut landets struktur, värderingar och kultur med. Man använder sig utav minoritets-makt, vilket betyder att man lägger enorm vikt på oss mörkhyade och hjärntvättar oss med ”antirasism” trams som instinktivt sätter oss i offer roll. Offer=förmåner, inga skyldigheter och förtur.

Genom detta så äter minoriteter tillsammans med sina kulturer upp Sverige från insidan. Där vi får lov att hylla vårt folk, nationer och kulturer, medan svenskarna försätts med en ”rasism” munkavel.

Den destruktiva globaliseringen är ett brilliant konstverk och även om jag avskyr finanseliten så slutar jag aldrig att beundra deras sätt att tänka långsiktigt. För tro inte för fem öre att detta är något som helt plötsligt hände. Detta är ett globalt sammarbete mellan finansfamiljer/personer världen över. Buisness-män är enbart intresserade av just buisness.

 

 

 

Av Tino Sanandaji

”Expressen: Därför ändrar SVT på nationalsången. Sjunger folkvisa på arabiska.…Synen på svenskhet… man borde ändra fokuset på vad som är svenskt eller inte. Vi är alla människor som lever på samma planet. Jag tror inte folk förstår vilket statement det är för oss som känt oss utanför. Det är väldigt mäktigt, säger Gina Dirawi. Gina Dirawi berättar att man ändrat texten till nationalsången. I stället för att sjunga ”Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden”, sjunger barnkören ”jag vill leva jag vill dö på jorden”. – Det är det som är ändrat. Alla som jobbat bakom scenen bara grät för att det var så fint”.

Notera att Gina Dirawi inte gör en post-nationalistisk universell markering utan ett arabnationalistiskt statement. Svensk identitet är något att skämmas för medan Ginas nationalism är så fin att man får tårar i ögonen.

Fientlighet mot den sammanbindande kulturen är det värsta man kan göra mot integrationen just i ett invandrarland. Svenska språket är normen och därmed inkluderande för alla, medan arabiska och hebreiska här representerar exkluderande tribalism. Det sociala kontraktet har varit att invandrare skulle bli en del av Sverige genom att anamma svensk identitet och i sin tur bli anammade. Svenska språket, flaggan, nationaldagen och nationalsången är vare sig rasistiska eller exkluderande. Den fientlighet som en del invandrare känner mot svensk kultur är omotiverad, omoralisk och skadlig för de själva.

De flesta inser inte vilken bitterhet och hat som spritt sig mot ”svenskar” i utanförskapsområden. Fattigdom och diskriminering har skapat missnöje, vilket utnyttjats av mörka krafter för att piska upp antagonism. Svenskfientlig identitetspolitik är en valvinnare för vänstern, som är starkare i utanförskapsområden än S någonsin var i arbetarkommuner.

För några år sen skulle det kallats ”konspirationsteori” att säga att SVT snart kommer att blanda nationalsången med arabiska. Romantiker tror fortfarande att migration i sig indikerar en vilja att integreras på det sätt arbetskraftsinvandrare på 70-talet gjorde. Många invandrare har fortfarande denna inställning. Det är samtidigt tydligt att Gina Dirawi och andra inte accepterar detta sociala kontrakt. Deras syn verkar vara att Sverige inte bara hade en skyldighet att ta emot dem utan dessutom även en skyldighet att delvis förvandlas till ett arabland.

Så varför ändrar SVT nationalsången? För att demonstrera makt. Brittiska vänstern förklarade att syftet med multikulturalism var att ”rub the Right’s nose in diversity”. I takt med att postmarxisternas grepp över media stärks leder invandring utöver ekonomiska och sociala problem till öppnet fientlighet mot traditionell svensk kultur.

SVT är nu så självsäkra i sin dominans att de inte längre försöker döljer detta. De vet givetvis hur provocerande detta är, syftet med maktdemonstrationen är just att förnedra. If you want a picture of the future, imagine a boot stomping on a human face — forever.”

Annonser