http://www.dn.se/nyheter/politik/ministerns-varning-vi-riskerar-ga-tillbaka-20-ar-i-tiden/

HAHAHAHA denna dagen blir bara bättre och bättre.

Först vakande man till att kaviar folket på Östermalm ska få uppleva den sanna defintionen av ”mångkultur” , som man så kärt försöker pracka på resten av samhället. Nämligen att man tar världens mest primitiva kulturer utan assimilation el integration och staplar dom på högar i boenden nära civiliserade samhällen och förväntar sig på något absurt sätt att alla ska äta våfflor och kramas under regnbågen.

Och nu säger en minister att ”vi riskerar att gå tillbax 20 år i tiden”HAHAHAHA well no shit scherlock. Ni som följt mig i några år, vet att jag flaggade för detta långt innan det hamnade på denna nivån.

Matematiken är inte så svår, Sverige hade redan för tjugo år sedan problem med assimilation och integration. Så om man då fortsätter öka trycket på ”hjälpa” kranen, samtidigt som det redan är stopp i avloppet, hmm vad kan då gå fel? 🤔

Om det inte finns ett naturligt logiskt flöde i att ”hjälpa”, så slutar det med att flödet av folkmängden in i landet varvar assimilation/integrationen tio ggr om. Så då blir resultatet att samhället går baklänges i utveckling. Sverige förvandlas istället till det som folket flydde ifrån. Sverige liknar snart våra hemländer gällande värderingar, våld, kvinnosyn osv.

Vakna för i helvete!!! Fattar ni vad som bubblar under ytan, vilken värld som ni håller på att skapa åt framtidens barn ?

Annonser