image

Nu har svensk privatägd media med sina nyttiga idioter återigen spottat på yttrandefriheten genom att jaga Sd folk. Man kör klippa och klistra artiklar med ord och meningar som är tagna ur sitt sammanhang för att på så sätt stämpla folk som ”rasister” och skrämma dom till tystnad.

Denna gången råkade offret vara en vän till mig Martin Alexandersson.
Så, är Martin en rasist?

Så klart inte, faktiskt en av de bättre killarna som jag har lärt att känna. Rak, skinn på näsan och ärlig. Men Martin håller inte med det media vill att han ska hålla med i. Så därför blir hans åsikt förbjuden att yttras. Makteliten använder den privatägda median för att driva på en destruktiv finansiell globalisering. Man måste vara för detta vansinnet el hålla käften.

Det är just dessa två alternativ som folket står inför i en så kallad ”demokrati”. Detta leder till att kastrullen kokar över pga att man håller locket på. Folket känner sig mer arga, besvikna, överkörda och det i sin tur skapar ett förakt och desperation. Folket försöker hitta olika kanaler för att nå maktelitens öron, men ingen lyssnar. Man går med i Sd och de började äntligen att lyssna. Därför växer Sd. Sd kunde lika gärna ha hetat ”de besvikna, de trötta, de överkördas” parti. För det är exakt vad Sd är.

Ser ni samma media knacka på hos kommunister som aktivt försöker återinföra en ideologi som slagit världsrekord i folkmord, nämligen kommunism? Nej, de hyllas och får istället jobb och tv-tid.

Ser ni samma media kritisera människofientliga organisationer likt expo och researchgruppen. Som terroriserar folk med annan åsikt i en ”demokrati”? Nej de hyllas och jobbar sida vid sida mes den privatägda median.

Men istället lägger man allt fokus på en godhjärtad och bra person som är rädd om sitt land och sitt folk. Man lyckas inte så man tejpar ihop en fantasi-bild och eftersom svenskarna köper allt på ytan utan att fördjupa sig så faller man i fällan.

Dela detta vansinne och sprid budskapet, hur de selektiva antirasisterna använder fascistiska metoder för att jaga påhittade ”rasister”.

Annonser