Jag har tidigare tagit upp det skuldbaserade finanssystemets påverkan på samhället. Hur allt idag oavsett ämne drivs mot vinstmaximering. Där det läggs enormt mycket vikt på konsumtion och ytligheter.

Samhället idag är inte grundat på någon jävla kärlek el medmänsklighet, det är grundat på pure fucking buisness. Det märks ganska tydligt ur olika perspektiv, om man nu inte bor på månen el i trygga välmående områden.

Om vi nu utgår från att världen är ett enormt pussel, där hörnen på pusslet utgörs av finanssystemet och vinstmaximering. För att bitarna(människorna) ska passa ihop med pusslet, så måste de formas och skalas av, så att de matchar hörnorna perfekt, där den ena biten efter den andra formas sen barnsben och får sin lilla roll i vinstmaximerings pusslet. Som utgörs av konsumtion, storföretagen, ytligheter, lån, räntor osv.

Hur formar man då bitarna(folket) för att det ska passa pusslet?

Genom de största propaganda kanalerna på planeten så klart. Det börjar i skolan där man vingklipper barnen efter en mall, de som ej passar in blir stämplade med en massa hittepå bokstäver, så som tex adhd. Man formar redan här folket till att bli små lydiga arbetsmyror, man fyller deras huvud med privatägd litteratur som håller sig på a need to know basis för att precis kunna klara av vardagen och för att kunna samspela med andra människor som även dom genomgått samma process. Det förklarar varför ”kunskapen” i Sverige är så begränsad och åsikterna ofta ganska snarlika.

Efter att skoldagen är slut så måste den finansiella eliten se till att hålla ”kunskapen” intakt. Barnen ska inte få en chans i världen att kunna kritisera ”kunskapen” el ens få in en annan objektiv information. Finanseliten använder då media, Hollywood och musik för att hålla barnen/folket på ett enkelriktat spår. Där man pumpar deras huvud full med sex, våld, reklam, partisk propaganda som gynnar tex krigsindustrin och läkemedelsindustrin, el en falsk samhälls/världsbild.

Det förklarar även varför makteliten avskyr internet och alternativ media. Helt plötsligt är spåret inte enkelriktat längre, folket har börjat använda sin egen hjärna och dra egna slutsatser. För nu har man tillgång till info som inte alltid är rullad i socker. Så bli inte chockade om internet snart blir begränsat, under den klassiska parollen ”för folkets bästa”.

Men detta förklarar även varför så mycket skräp-artister, meningslösa kändisar som har gjort karriär på absolut ingenting förutom att de talar systemets språk gör karriär. Makeliten vill ha ”mångkultur”, då kommer ni även få se/höra folk som talar just det språket.

Det är ingen hemlighet att finansfamiljer likt Bonnier dominerar svensk privatägd media, de är buisness-människor, då kan ni kanske förstå vad deras intressen är. Men även schibstedt som dominerar den andra halvan utav svensk privatägd media.
Schibstedt i sin tur ägs utav amerikanska banker så som Goldman sach, the bank of new york och många fler. Svenskarnas informationsflöde styrs av finansiella intressen och amerikanska banker. Samma banker som investerar enorma summor i tex krigsindustrin.

Ser ni den röda tråden än? För den är snart bredare än en hästk*k.

Ps han tar upp mycket intressanta saker i klippet. Gillar dock inte hans sågning av Coldplay, då det är ett av mina favvo-band. Men han gav mig helt klart ett nytt perspektiv på saken.

En vaken persons hjärna är som lera och formar sig efter ny kunskap och inte som cement där man står bestämt kvar i inprogrammerade åsikter och normer.

 

Annonser