image

”Nej, vi skulle aldrig flytta till Europa. Ni släpper in krafter som vill er och er kultur illa, ni göder er egen undergång och sedan väntar ni tills den förgör er och ert land. Här ser vi fienden och kämpar mot ondskan”. Dessa ord sa en av de soldater som kämpar mot IS dagligen”

💛 världens bästa Sanna Hill besöker konfliktområdet. 20+ ålder och gör redan ett jobb som inga andra ”journalister” tycks klara av i landet zverige. Nämligen att ge en objektiv helhetsbild av läget i Mellanöstern.

Tillskillnad från svenska ”journalister” som sitter i sina flipp flopp och sin ”världens bästa pappa” mugg, på sitt mysiga trendiga kontor där ctrl+C och ctrl+V går på högvarv. Man kopierar propaganda nyheter från privatägda TT och reuters som senare hjärntvättar det känslostyrda folket till att gå med på precis vad som helst.

När amerikanska banker är delägare i svensk privatägd media så kanske man ska börja fråga sig själv ”hur kommer det sig att svenska nyheter till 99% alltid gynnar USAs och dess alliansers agenda/intressen?”🤔

 

 

 

Annonser