Även ang detta ämnet spred jag ”hatisk Sd propaganda”. Hatisk=sunt förnuft.

Om man bjuder in kvinnoförtryckande/hedersbrott kulturer utan assimilation till ett land där kvinnor/hbtq folk är fria och lättklädda”svennehoror”, vad tror du din tröge jävel att utgången utav detta blir!!!? VA? Vad fan är problemet?

Hur kan man låtsas som att detta inte händer och har hänt. Redan för 10-15 år sedan hade Sverige problem med både hedersbrott och assimilation/integration. Är det då världens smartaste idé att ösa in folk från samma kulturer som man inte ens kunde reda ut i första hand?

Förstår ni vad som håller på att hända och hur snabbt detta kommer att växa?

Ni importerar bort jämställdhet och medmänsklighet genom att jaga en hjärndöd version av just jämställdhet/medmänsklighet.

”Vår studie visar bland annat att 81 procent av killarna som svarar i studien menar att de har ett ansvar för sina systrar och att de måste bete sig på ett ”bra” sätt som inte drar skam över familjen. Den visar också att 83 procent av tjejerna i vår studie inte får ha killkompisar och att 73 procent av tjejerna inte får inleda kärleksrelationer innan de gifter sig. 28 procent av tjejerna upplever att de kontrolleras ”mycket hårt” av sina manliga släktingar och föräldrar.”

(Amineh Kakabaveh SVD 20/1 – 2016)

Annonser