Fyra svenskar dömda för gruppvåldtäkt på Bråvallafestivalen i Norrköping 2014

Åhhhh!! PARTY!!!! 🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈

Det första gruppvåldtäkts-fallet som jag någonsin har sett med svenska våldtäktsmän!! Detta kommer att hända nu:

1. De goda selektiva ”antirasisterna” kommer att repetera detta argumentet tills att jorden går under. För nu är det värt att bry sig om gruppvåldtäkter, då gärningsmännen är vita och kan möjligtvis kopplas till att detta är ett vita män beteende. Skit i alla offren, det viktiga är att ha ”rätt”.

Glöm det faktum havet av gruppvåldtäkter och hedersbrott mot kvinnor och hbtq folk som kommit i takt med den vansinniga oansvariga flyktingpolitiken. Där majoriteten av gärningsmän varit brownies. Vilket gör de selektiva ”antirasisterna” paralyserad. För enligt den fostrade Bonnier ”antirasist” genen så är ju brownies alltid offren och därför vinklar man alla argument bort från de vita offren.

Selektiv ”antirasism” låser fast vårt tänk i offerrollen, vissa finner sig i den, gör karriär på den. Men ett fåtal av oss vägrar att vara offer och kan därför se saker för vad de är utan en massa svamel och hjärndöda teorier.

2. Detta fall kommer att subtilt normalisera gruppvåldtäkter. Då fokus kommer att läggas på ”vita män”beteende, typ att detta är normalt. No worries, vikingarna gjorde det med och dessa killar. För så normalt är det.

Man kommer att möta alla argument som pekar på det uppenbara som drabbar många offer idag, nämligen att det är de mindre utvecklade kulturerna som äter sig in i landet utan varken assimilation el anpassning till landet är problemet.

3. Man kommer att använda detta fallet för att hela tiden vifta bort varnings-klockorna. Vilket kommer att leda till att fler människor kommer att fara illa ut. Många kommer att vara etniskt svenskar då de är ”svennehoror” och får skylla sig själva el vita priviligerade offer som även där får skylla sig själva.

Man kommer hålla ”antirasism” galor och Bonnier media kommer att spela detta på repeat tills folket slutar att förknippa gruppvåldtäkter och hedersbrott med yttre donkey kong kulturer och istället gör detta till ett mansproblem så att de vita männen även denna gång hålls kollektivt skyldiga till alla världens problem.

Problemet här är att exponerat är alternativ Sd vänlig media. Hahaha såvida ingen annan media tar i ämnet så kommer detta att bli ett jobbigt dilemma för de selektiva ”antirasisterna”. No worries denna story är som diamanter för Bonnier media.

Annonser