Tänk om svenskar hade samma stake till att tala för sin rätt till existens.

Jag menar vi brownies hade aldrig hållt käften om the table was turned. Prova att peta på en arabisk kvinna i våra hemländer. Inte kommer feminazi achmed säga ”detta är typiskt bruna män beteende, Aladdin gjorde det med”. No sir, ni hade lynchats levande. Av alla i grannskapet.

Det är en naturlig reaktion att försvara sitt folk och land. Vi alla har det i vårt DNA, därför ser ni oss ofta vifta med våra flaggor, värna om vår kultur och håller ihop. De flesta länder bortom ”gratiz zverige” reagerar snarlikt.

Men inte in sweden, här skyddar man gärningsmännen, pekar fingrar på varandra, gapar hata vita män, skäms över sitt ursprung och hånar sin kultur. Inte ens minoriteter visar tacksamhet el ens har skyldigheter.

Detta är nog det mest självhatande landet på planeten. Ingen överraskning, bonnier skolorna och media formar folket så här för att hållas splittrade och för att aldrig enas som ett folk. Finns inga pengar och makt i fred el kärlek.
Man håller folket så här för att de själva ska montera ner landet i takt med tiden, för att senare öppna upp Sveriges gränser för bankväldet och utländska intressen.

Genom att hålla folket distraherade med moroten ”konflikt” framför näsan medans de springer på ett oändligt löpband som går i cirklar. Så jobbar man successivt vid sidan om för att förvandla världen till ett gigantiskt vinstmaximerande pyramidspel.

 

Annonser