http://www.presstv.com/Detail/2016/02/05/448832/Syria-Russia-Saudi-Arabia/

Det är nära nu, så nära. På ett sätt vill jag inget mer än att få se Saudi smaka på krig som de själva så kärt sponsrar. Men samtidigt kan det trigga något som skulle kunna påverka oss alla.

För ett krig är inte enbart på slagfältet, det påverkar många andra faktorer som är betydande för vår överlevnad, i vartfall den överlevnad vi är vana vid. Handeln lär påverkas, börjar man använda kärnvapen så kommer även miljön att påverkas, likaså fotosyntesen och ozonlagret. Samhället kommer att påverkas och likaså människors attityder sinsemellan.

Vår karta lär förändras, där vissa nationer kommer expandera medans andra nästan upphör att existera.

Listan kan göras lång, poängen är att framtiden ser mycket mörk ut. Kanske mörkare än vi någonsin varit med om denna tidsålder.
Det är vår tur att få uppleva det vi ofta läst om som drabbar andra, med reaktioner som ”hur fan tänkte dom? Aldrig igen, Vad tröga dom var på den tiden”. Men nu står vi här IGEN med samma finanssystem, samma politik, samma imperialism.

Är det bara jag el känner fler utav er att vi lever i slutfasen nu, att vi närmar oss slutet med andra ord. Världen är i total kaos mode och jag har mycket svårt att se en rewind knapp på detta el ens se att världen ska komma till ro.

Frågan är, är verkligen jordens undergång en dålig idé? Vi lär ju bespara framtidens folk ett enormt lidande.

 

Annonser