http://nyheter24.se/debatt/820110-1-alla-skitnodiga-pk-manniskor-maste-sluta-spela-hjaltar

Det är kul att ”hjälpa” så länge det inte kostar och så länge det är på avstånd.

Många tycks tro att ”hjälpa” innebär ungefär samma som när man adopterar en katt, lite mat och vatten, sen ha det bra, hem och twittra om sin hjälteinsats. Thats it.

Man glömmer bort att det är människor som det handlar om. Lidandet förblir fortf ett faktum och människor behöver fortf tak över huvudet, uppassning, integration osv.

Vill man hjälpa så öppna era jävla hem el håll käften. För dagens hycklande ”hjälp” är så kontraproduktivt att det saknar motstycke. Någonstans får man dra gränsen mellan sina snyftiga känslor och förnuftet. För detta som händer idag kommer att slå tillbax mot precis alla i samhället.

Hela denna jävla ”hjälp” soppa har egentligen enbart handlat om att synas och höras, vem som ”hjälper” mest och vem som skriver gulligast. Till priset av ett enormt mänskligt lidande.

”Det är ni som har gjort så att själva ordet rasist inte längre tar så hårt som det gjorde tidigare. Blir man kallad rasist i dag så rycker man lite lätt på axlarna och går vidare. Blev man kallad rasist för låt oss säga tio år sedan, gjorde man allt för att försöka motbevisa det. Man tog illa vid sig.

Ni har faktiskt gjort mer skada än nytta. Grattis till alla er.

En annan fråga jag ställer mig är varför folk tvunget ska demonstrera när Sverigedemokraterna har sina landsdagar. Det är ingen som demonstrerar när exempelvis Vänsterpartiet har sina dagar. Jag skulle vilja säga att en demonstration mot Vänsterpartiet känns mer berättigad än en demonstration mot Sverigedemokraterna, då vänsterns politik i många frågor och avseenden är mer skadlig för Sverige än vad Sverigedemokraternas politik är.”

Annonser