Jag fattar verkligen inte vad feminazism/Pride/hbtq folket sysslar med idag?

De ska fan ha en jävla känga i röven. Att de har mage att gå runt och försöka kämpa för sin rätt och samtidigt öppna upp bakdörren för de mest homo/kvinnofientliga kulturerna på planeten. Utan varken integration el hjälp till anpassning. Vilket betyder i klartext att man överför problemen vi har i våra hemländer, rakt in i ett svenskt civiliserat samhälle som dessutom är raka motpolen till det svenskarna idag kallar för ”demokrati”. Är det verkligen så jävla svårt att förstå den här ekvationen?

Problemet är att hbtq och feminazism kopplas ofta ihop med vänstern och dansar alltid med vänstern. Då många inbillar sig att vänster=frihet.

Så när kaviar-vänstern gapar ”mångkultur,öppna gränser” så hakar alla på utan att förstå innebörden av den meningen. Katastrof.

Om man nu dränker Sverige i kulturer likt våra UTAN en fungerande integration. Vilket betyder att man tar med skiten hit utan att behandla det. Vad blir utgången tror ni?, när era kvinnor här dessutom är lättklädda ”svennehoror”. Behöver ni hjälp att lösa den gåtan? Det är inte kärnfysik precis.

Utan en fungerande integration och där flödet av folk har varvat integrationen tio ggr om, så går allt bakvänt istället. Sverige förvandlas till våra hemländer och likaså värderingarna.

Men men, jag orkar knappt ta debatten mer med alla hjärndöda som tycks tro att innebörden av ”mångkultur” är som på bilden nedanför.

Finns inga bekymmer, man är lycklig vardag…..

image

Annonser