http://www.svd.se/tysk-sakerhetstjanst-varnar-is-krigare-klar-ut-sig-till-flyktingar

Nähä!! Jag är helt i chock tillstånd…NOT.

Hela flykting karusellen, ink alla terror-attacker har varit den perfekta planen för finanseliten att skrämma ihjäl Europa med Mellanöstern folk och samtidigt fylla på länderna med just Mellanöstern folk. Ser ni den röda tråden?

Nu kan finanseliten genom media och politiker strama åt tyglarna gällande rättigheter och friheter.
Man kommer att använda rädsla som verktyg för att tvinga oss att ge upp våra rättigheter i utbyte mot ”tryggheter”, så som hårdare regler och restriktioner, begränsad informationskanal osv.

Samtidigt som flyktingarna även spelar en nyckelroll i bankernas skuldbaserade finanssystem, då systemet är beroende av en ökad befolkningsmängd. Men även för att krossa nationalstaten med.

Det gör man enkelt genom att ge minoriteter förtur och fördelar, men samtidigt kväver majoritet. Man byter helt enkelt ut Sveriges samhällsstruktur mot ett mindre utvecklat som inte gör så mycket väsen av sig, som kan råka störa de styrande. Landets kultur, historia, moral, livsstil och värderingar slåss ut el i bästa fall splittras till en subkultur. Så här ser det ut över hela Europa, minoritetsmakt och ”mångkultur” är ett av de effektivaste vapnen för att söndra och härska nationer från insidan med.

”Tysk säkerhetstjänst varnar: IS-krigare klär ut sig”

Annonser