image

En ganska rolig detalj i denna vansinnes-politiken som bedrivs är ämnet Sd.

Den här helt absurda besattheten av att bekämpa Sd. Det har liksom aldrig handlat om rättvisa el ens flyktingar. Hela scenen handlar idag om att ”bekämpa sd”, vissa vet nog inte ens varför, utan det ligger bara i sinnet av all hjärntvätt från media och skolorna att avsky Sd.

Som att gå upp och pissa på morgonen, många gör det, ingen frågar sig varför, utan man bara gör det.

Många glömmer bort att Sd är en konsekvens av en hycklande människofientlig politik som man bedriver idag och har gjort ända sen Sd kom in i riksdagen.

Man kan lika gärna ta bort namnet Sd och döpa det till ”de besvikna, de trötta, de lurade, de frustrerade, de sorgsnas parti”. För det är precis vad Sd är. Jag med föll för det här ”Sd är rasism” propagandan vi matas med dagligen. Tills en dag jag bekantade mig med Sd folket, då upptäckte jag att många av dom är inga jävla rasister, de är precis vad jag rabblade upp ovan.

Även om Sd innehåller många idioter, precis som alla andra övriga partier. Vänstern har ju många aktiva kommunister som tror på en ideologi som får nazism att framstå som en p-rulle. Vänsterns ideologi feminism är minst lika knäpp även om den än så länge enbart skyddar våldtäktsmän.

Socialdemokraterna mellan 1934-1976 så steriliserade man 63.000 människor pga att på den tiden trodde S på rasbiologi. Alltså att få bort utvalda avkommor(handikappade, dumma, bögar osv). Deja vu?

Expo och researchgruppen är två vänsterknutna grupperingar som är ett direkt hot mot demokratin. Där alla som inte går i ett lemmeltåg hängs ut el trakasseras.

Så att hela tiden peka på SD och tro att det är där problemet ligger är så jävla kontraproduktiv, att det saknar motstycke.

Det var inte Sd som tog oss hit idag, det var inte Sd som förespråka krigen, det var inte Sd som sålde ut Sverige.

Sd är en konsekvens av ett enormt problem. Newtons third law, for every action there is a reaction. Det är precis vad Sd är.

Jag avslutar med en text av min vän Johan Winroth(ej Sd)

”Jag har läst igenom SD’s partiprogram och hittar ingeting av det där du tar upp. Tror du inte att människorna som flytt hit helst egentligen bott kvar i sina länder och sluppit krig? Har du tänkt på att människorna flyr därför att väst försöker sprida vår förträffliga kultur och demokrati i dessa medmänniskors hemländer?

Har du tänkt på problematiken i att tysta och frysa ut människor som vill diskutera HUR vi ska ta hand om våra medmänniskor ute i världen? Du drar alla över ett streck och kallar de för främlingsfientlig.

Har du reflekterat över det problematiska i att när riksdagen diskuterade hur Sverige skulle hjälpa till i Syrienkonflikten så fanns det ett enda parti som ville hjälpa flyktingar. De övriga riksdagspartierna var eniga om att skicka stridsplan som rekogniserade markmål som NATO därefter bombade.

Därmed fanns det ett enda parti för pacifister att rösta på, Sverigedemokraterna. Förstår du hur problematiskt det blir när man kallar alla pacifister i Sverige för rasister? Kan du kanske släppa yxan och försöka förstå att du bidrar till segregeringen i samhället lika mycket?”

 

Annonser