Lystring lystring kära svenskar. Ja ni hörde det rätt. Alla vi från Mellanöstern är inte för kvinnoförtryck. Detta har aldrig handlat om färg vs färg el invandrare vs svensk. Tror man det så är man en lika stor del av problemet som dom man fördömer.

Detta handlar om förnuftigt medmänskligt tänk vs donkey kong primitiva kulturer. Vi behöver inte alls delas upp i olika lag pga detta, tvärtom det är nu vi ska stå enade. Ska detta landet få tillbax sin helhet så är det MINSTA GEMENSAMMA NÄMNARE som gäller.

Det betyder att vi måste enas oavsett färg el ideologier. Det är mycket med Sd tex som jag inte köper alls, men jag tänker inte låta det bli ett hinder från att mötas. De är med människor och deras åsikter har lika mycket vikt som mina. Antingen är man för ”demokrati” el så håller man käften och ser på medans landet går under.

Vi kommer att klara oss kanske, men våra barn och barnbarn kommer att få äta upp detta ganska brutalt. Såvida inte folket enas och får bort parasiterna vid makten och vid media därefter kan man man börja strukturera upp landet.

En för alla, alla för en!

”Här har vi Yasin, den irakiska flyktingen som räddade en tysk tjej från att bli våldtagen av en grupp på nyårsafton.
Tjejen berättade till den tyska tv kanalen att hon har blivit omringad och slagen av en grupp asylsökande som försökte att våldta henne medans hon ropade på hjälp. Tjejen berättade också hur Yasin hoppade på gänget och knuffade bort killen som låg över henne, Yasin ställde tjejen bakom sin rygg för att skydda henne och fick några slag i ansiktet och slogs tills killarna sprang från platsen, sen stannade han med henne tills hon klev på tåget hem.
Yasin tackade nej till en belöning i form av pengar och kommenterade så här ”Våra värderingar och vår moral tillåter inte oss att acceptera pengar när vi egentligen bara utför vår mänskliga plikt och hjälper de som behöver hjälp”

 

image

Annonser