2002 mördades Fadime av sin pappa för att ha förälskat sig i en svensk kille. 2002!!!! Var redan detta ett problem för Sveriges redan då misslyckade integrationspolitik.

När man importerar bort jämställdheten genom att dränka Sverige i kulturer där kvinnan behandlas som skräp utan någon form av integration så blir resultatet att flödet av folk går om integrationsprocessen. Vilket betyder att man hinner enbart att hjälpa ett fåtal medans ett hundratal slinker igenom utan behandling eller hjälp. Man har helt enkelt inga resurser el tid till det.

Så nu är samhället fyllt utav dessa kulturer som äter sig igenom samhällsstrukturen och moralen till den grad att deras kulturer slår ut den svenska och då istället går integrationen bakvänt. Sverige förvandlas då istället till våra hemländer. Vilka tror ni då blir lidande? Ska vi leka gissningsleken.. Är det så jävla svårt att förstå.

Om människor flydde från ett primitivt vilddjurs samhället, är då den rätta lösningen att skapa ett liknande samhälle i Sverige? Hur fan går det ihop? Det kommer ju slå tillbax mot precis alla, men främst mot bögar och kvinnor.

Inte enbart hedersmord mot utländska tjejer, men även svenska tjejer som blir ihop med dessa primitiva killar, de kommer ju per automatik att göra samma mot svenskar eftersom detta är normalt i våra länder.

Vi kommer även att få se ett dramatiskt ökande fall av våldtäkter, detta som ni ser idag är bara början och nu är det ändå vinter. Den här sommaren lär utmärka sig som ingen annan.

Vi kommer även att få se ökade brott mot homosexuella och övriga grupper som klassas som tabu i våra hemländer.

Så hur sammanfattar vi detta så att de tröga hjärndöda större delen av svenskarna förstår?

Ingen integration, ingen struktur, inga resurser= Ett rent jävla vansinne.

Se klippet om Fadime, tragiskt, så jävla tragiskt. 2002, lägg till 14 år till så kanske ni börjar förstå vart detta är på väg. Mörkertalet är nog enormt eftersom att vi har fått lära oss att myndigheter och BRÅ ljuger för att skydda maktelitens skeva syn på ”mångkultur”.

Och en sista fråga: VART ÄR ALLA JÄVLA FEMINISTER?

Just det fullt upptagna med att twittra, bajsa på golv, kleta mens på SDs dörrar el visa brösten på Sergels torg.

Feminismen står bakom importen av kvinnoförtryck eftersom de måste stötta ”mångkultur” då det ingår i vänsterns ideologi att vurma för det. Därför är ideologier skräp, du måste stå fast vid saker som din ideologi kräver av dig.

Annonser