http://www.aftonbladet.se/debatt/article22095680.ab

Och nu ? Svensken har erkänt ett nyp på rumpan, STOPPA PRESSARNA!

Nu kan vi röra ihop honom med yttre kvinnoförtryckande kulturer som satt Sverige på världskartan gällande våldtäkter/gruppvåldtäkter.
Så ursäktas deras beteende:) brilliant media och vänsterskräpet.
Detta gör ju alla offer och framtida offer en björntjänst el inte.

Samtidigt som man lär yttre kulturer att ni behöver inte förändras, DET ÄR SVERIGE SOM MÅSTE FÖRÄNDRAS.

Aftonbladet ägs utav schibstedt som i sin tur ägs utav amerikanska banker som i som tur domineras av en finanselit världen över. Målet är att krossa nationalstaterna och öppna upp de europeiska länderna för bankväldet, som kommer att plundra länderna och folket till grunden.

Därför använder man privatägd media med nyttiga idioter för att uppmuntra ”mångkultur”, ett utav de mest effektiva vapen att krossa ett lands struktur från insidan med.

Klassiskt försvar:

”Men du är vit, ni har taffsat vad ni ska(slaveriet, vikingar, korståg, hitler osv), nu måste alla andra färger hinna ikapp så det blir rättvist, annars är det rasism.”

Hahaha detta landet är en jävla cirkus. Jag börjar förstå dom som kommer hit och beter sig så här, finns inga konsekvenser el skyldigheter what so ever. Finns inget individuellt ansvar överhuvudtaget. Skyll på allt annat och använd din minoritets-vipbiljett som försvar. Du är säkrad en vinst.

Annonser