http://www.svd.se/enkat-visar-tydligt-fortryck-i-stockholms-fororter

Surprise motherfuckers!

Ska vi ta ekvationen igen:

Sverige tar sig vatten över huvudet genom att bjuda in hela världen. Främst länder och kulturer som är ljusår efter i många beteenden, framförallt synen på kvinnan.
⬇️

Sveriges integration har totalt havererat då flödet av folk har varvat integrationen ggr tio. Man hjälper en och in slinker 100 män utan hjälp.
⬇️

Dessa män kommer från destruktiva miljöer, kulturer och krig. De förstår och talar enbart krigets/våldets språk. Synen på kvinnan är avskyvärd och synen på moral är för ren överlevnad.
⬇️

Man slussar in dessa rakt in i ett civiliserat samhälle där kvinnor lever en friare livstil än dessa män är vana vid. För i många av deras hemländer är kvinnan en hora och får skylla sig själv om hon går lättklädd.
⬇️

Utan integration så förblir beteendet detsamma, eftersom hela grejen med integration är just att bryta det primitiva tänket och göra människan sundare i sitt sinne. Men nu så smyger istället sig giftet in i samhället och integrationen blir då istället spegelvänd, det civiliserade samhället formas till det landet som männen kommer ifrån. Då trycket av folk väger mer än den civiliserade integrationen. Giftet äter sig djupare in i samhället och förgiftar generation efter generation.

Jag vill att ni lyssnar på mig jävligt noga nu. Problemet ovan är en stor del av situationen gällande kvinnor och homosexuella. Men en ännu större del av problemet är att ju mer Sverige hukar sig och tillåter detta genom att komma med helt banala ursäkter, ju mer normaliserar man detta beteende. Barnen som växer upp i kommande Sverige kommer inte att ha något annat att jämföra med och kommer då födas in i ett samhället som liknar våra hemländer.

Det kommer att vara så infekterat i Sverige att tjejer kommer skuldbelägga sig själva om de blir våldtagna el illa behandlade. För precis så är det i våra hemländer. Det är så illa att kvinnorna till och med försvarar männens beteende, just för att det är så normaliserat. Det liksom ingår i samhällsstrukturen.

Man håller på att skapa ett Sverige som kommer att dra tillbax den mänskliga utvecklingen(moralen, värderingarna) hundra år i tiden. Om inte för er, så tänk på era barn, för det är dom som kommer att få äta upp detta och de kommer få äta upp detta på en mycket brutal nivå.

Annonser