http://nyheter24.se/noje/kandissverige/825820-gina-dirawi-har-livvakt-jag-kollar-lite-extra-nar-en-vit-man-gar-forbi

Ännu en Bonnier-blatte som försöker rikta ljuset från de kulturella problemen som kom i samband med den misslyckade migrationspolitiken till att det ska handla om vita män.

Bonnier-blattarna är ett mycket effektivt vapen för makteliten att använda för att krossa nationalstaten Sverige med. För en nation utan enighet och stolthet är en nation som är enkel att plundra och förvilla. Därför försöker man hela tiden att fläta samman nationalism med rasism.

Makteliten vet mycket väl om detta och därför använder man sig av Bonnier-blattar, övriga minoriteter och knäppa ideologier för att splittra folket med.

Dels för att de normaliserar hela den här bilden av att Sverige och svenskar inte finns, men även för att minoriteter kan enkelt kväva majoritet genom att hela tiden spela på offerkortet. Man skyller helt enkelt alla sina problem och alla samhällsproblem på den ”privilegierade” majoriteten, nämligen svenskarna.

Bonnier-blattarna el övrigt minoritetsfolk är egentligen nyttiga idioter, genom att spä på antirasism svamlet så gynnar man hela maktelitens idé om att krossa nationalstaten Sverige. Antirasism=krossa nationalstaten=gynna finanseliten då Sverige öppnas upp för utländska intressen.

Bankerna och storföretagen jublar. Samtidigt som minoriteterna tror att de gör ”karriär” el får tv tid pga att de är talangfulla el duktiga på sitt jobb, när sanningen är att de enbart fick sitt jobb pga att de är just en minoritet.

Annonser